Existing Member?

Change of Perspective A good traveler has no fixed plans, and is not intent on arriving. (Lao Tzu)

Feliz Navidad

BOLIVIA | Tuesday, 25 December 2007 | Views [597] | Comments [1]

Daar zit je dan. Met kerstmis in den vreemde. Op zich best leuk. Als je tenminste niet ziek bent zoals ik. Mijn hele hoofd zit vol snot. De keelpijn is gelukkig over. Evenals de Durchfall, al botert het nog niet helemaal tussen mij en de WC-pot.

Ondanks de ongemakken is het toch leuk om hier te zijn. Kerstmarktjes terwijl je in je t-shirt loopt te verbranden. Een kerststal van gras. Gister en diner hier bij Brisa. Met later een matig accordeonconcertje van haar tante. Diezelfde tante liet mij boven allerlei kruidenbrouwsels hangen met m´n verstopte neus. Het hielp meteen.

Webcam

Het allerleukste was nog wel dat ik vanmorgen met mijn volle hoofd uit bed ging om 8 uur. Ik had een chatafspraak met m´n familie in Eelde. En tot mijn verrassing konden we elkaar zien via de webcam! De bleekneusjes showden hun kerstkleren en hieven samen ´t proseccoglas. Bijzonder en fijn voor een zieke. Daarna snel weer ´t bedje in en proberen weer te slapen. Straks gaan we lunchen in de stad en dan reizen we morgen alweer naar Lima, Peru. Snif snif.  

Tags: Relaxation

Comments

1

Een fijne kerst daar! Leuke verhalen...
Koen!

  koen Dec 26, 2007 11:49 PM

About supercozi


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

Highlights

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Bolivia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.