Existing Member?

Livet som Sydneybor Så att våra nära & kära kan följa vår resa..

Winter & whale watching

AUSTRALIA | Saturday, 11 July 2009 | Views [492]

Anzac Brigde (A.N.Z.A.C. står för Australian and New Zealand Army Corps)

Anzac Brigde (A.N.Z.A.C. står för Australian and New Zealand Army Corps)

Tiden rusar fram på denna sida jordklotet och det är redan en månad sedan jag skrev sist! Vi börjar undra hur vi ska hinna göra allt vi har pratat om, innan det är dags att packa väskorna.

Jocke har fortsatt sitt pokerspelande och det har gått riktigt bra vissa kvällar. För tillfället är han rankad #1 på stammisstället och kvalificerade sig till månadens final ute i Cabramatta. Då det oftast är gratis eller kostar $10 att spela, är det inte så mycket pengar i prispotten. Men det är heller inte hela världen om han kommer tomhänt.

Annars njuter vi av kalla med soliga vinterdagar. Häromveckan åkte vi ut till havet i hopp om att skymta någon av de tusen valar som nu passerar Sydney påväg norrut mot varmare vatten. Vi såg tyvärr bara ryggen på en val, men det var ändå en mysig utflykt!

På onsdag åker vi iväg på en 10-dagars road trip. Vi har inte bestämt mer än att vi kommer åka västerut, tills vi kommer till "the outback". Vi har hyrt en husbil med plats för att sova och laga mat. Vi kommer nog mest att se ödemark, nedlagda gruvor och förhoppningsvis en och annat känguru. Vi hör av oss igen när vi är tillbaka i stan!

Nu ska jag plugga lite innan det är dags för en lördagsdrink i Kings Cross.

Ha det gott!

Tags: poker, whale watching, winter

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.