Existing Member?

Livet som Sydneybor Så att våra nära & kära kan följa vår resa..

Varnar känsliga tittare..

AUSTRALIA | Tuesday, 30 December 2008 | Views [979] | Comments [2]

En bild säger mer än 1000 ord...

En bild säger mer än 1000 ord...

Jaha, då har man utegångsförbud på nyårsafton. Efter 3 läkarbesök och en dryg vecka är Jocke på bättringsvägen, men doktorn han träffade i morse ordinerade vila hemma i sängen. De är rädda för att infektionen skall sprida sig i kroppen annars. Det är inte utan att vi börjar bli lite rastlösa...

Det är roligt hur mycket vanedjur man är. Trots att jag inte har hittat något jobb än har man skapat sig en liten rutiner här nere. Ett morgonpass på gymmet, en kopp kaffe från caféet på andra sidan vägen och några timmars jobbsökande är en bra ram för en vardag. Sedan kan man (med hyffsat gott samvete) njuta av lite "ledighet" på eftermiddagen.

Jag kan tänka mig att vi smiter ut imorgon trots allt. Det känns lite snopet att vara i Sydney på nyår och tillbringa kvällen hemma. Enligt brochyren som Sydney stad har skickat ut har de planerat fyrverkerierna i 15 månader, och om man vill höra musiken det är koreograferat till sänds den på en särskild radiofrekvens. 6 miljoner dollar beräknas fyrverkerierna kosta. Seriöst med andra ord!

Gott slut & gott nytt!

Jocke & Maria

Tags: doctors, happy new year

Comments

1

Se till att det läker inom exact 3 veckor bara.:) Ser ju ut att vara ett helt normalt spindelbett om man är i Australien..

  Bror Dec 31, 2008 1:32 AM

2

fjuttsår ...

  Stefan Jan 10, 2009 11:16 PM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.