Existing Member?

Caspar goes Latin The pursuit of Happiness: Dromen verwezenlijken is waar het om draait in het leven. In dit geval een droom van een leven vol wonderen, schoonheden en avonturen!

Jetzt geht's los!

COSTA RICA | Friday, 25 April 2008 | Views [932] | Comments [2]

Komende zaterdag is het zover. Gedag tegen dit toeristische surfparadijsje. TIjd om het land in te trekken. Eerste stop zal drie dagen in Monteverde zijn, een zogeheten cloudforrest wacht daar op mij vol prachtige dieren. Een hoop mensen van mijn school zullen voor t weekend meegaan. Daarna ga k solo verder richting t noorden, naar La Fortuna waar blijkbaar een hele hoop te zien en te doen is, met als hoofdattractie volcano Arenal. Daarna zien we wel weer verder waar de reis heen gaat, wellicht verder noordwaards richting Nicaragua.

Behalve mijn pln wil ik ook nog even met jullie delen dat ik laatst een kikker van de weg heb gehaald en gered heb van een tragisch verkeersongeluk danwel van dood aan ernstige oververhitting. Het beestje bewoog nauwelijks nog toen ik t oppakte en in de schaduw bij een klein plasje water water zette en de hete stof met een beetje water afspoelde. Al snel sprong het kikkertje weer vrolijk rond. Goed he?

Ik weet trouwens niet of t mogelijk is om een mailinglist te starten, als iemand t kan vinden hoor ik het graag!

Lator,

Dr.Doolittle

Comments

1

Yo eppie,

Klinkt chill je reisplan! Ben benieuwd hoe je het gaat hebben... Kan je al een beetje surfen en Spaans? Echt ontzettend goed van die kikker ik ben ubertrots op je.. toch die bioloog die naar boven kwam of niet? Heb je wel even zn rug gelikt;) SUPER DUPER X

  michel Apr 27, 2008 3:14 AM

2

Hey Chico latino!
Nice pics! Dat klinkt als een goed plan, geen plan;) Voel je je al een beetje thuishoren daar?
Haha goed hoor van die kikker! In die natuurreservoiren laten ze alles op zn natuurlijke beloop gaan, dus dan heb je nog een hoop te redden.
Adios amigos!Kussjexxxx

  Britt Apr 28, 2008 4:36 AM

 

 

Travel Answers about Costa Rica

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.