Existing Member?

Caspar goes Latin The pursuit of Happiness: Dromen verwezenlijken is waar het om draait in het leven. In dit geval een droom van een leven vol wonderen, schoonheden en avonturen!

Afscheid nemen

NETHERLANDS | Saturday, 5 April 2008 | Views [748]

Het is alweer de laatste avond in Amsterdam. Morgenochtend om 10.20 zal mijn andere leven in andere landen los gaan. Het moment van vertrek is na al die maanden toch wel plots heel dichtbij gekomen en van de meesten heb ik al afscheid moeten nemen.

Aan de ene kant kijk ik natuurlijk super uit naar mijn reis die vast geweldige wondere avonturen zal gaan opleveren. Aan de andere kant betekent het ook een serieus afscheid van mijn geweldige vrienden en lieve familie, wat zeker weten zwaar zal gaan vallen. Ook betekent het een afscheid van mijn comfortabele leven in het mooie Amsterdam en wie weet zelfs van mijn vertrouwde eigen ik. Het is immers nooit bekend in hoeverre een lange reis door onbekende werelden de persoon kan veranderen...

Hoewel al mijn dierbaren gedurende de komende vijf maanden ver van mij verwijderd zullen zijn, hoop ik dat deze site er voor zorgt dat jullie ook een beetje mee kunnen genieten. Ookal zal ik niet zo vaak kunnen schrijven als tijdens mijn verblijf in de VS (over koelkasten enzo, insiders), zal ik zeker nog veel vaker aan jullie denken!

Helaas heb ik de tijd niet mee rgehad om jullie allemaal je adressen in mijn boekje te laten schrijven. Ik zou het gaaf vinden als je die hier achter laat, dan kan ik doen alsof ik kaartjes ga sturen!

Berichtjes over het thuisfront zullen mij zeker weten blijmaken! Een nieuwe liefde, oude liefde, gebroken liefde. Een gewonnen loterij of enorme belasting aanslag. Een behaald motorrijbewijs, bachelor/master of promotie. Zomerplannen, winterplannen. Maar zeker ook goeie grappen en verhalen.


Dan is het nu tijd voor nog een paar uurtjes nachtrust om mij goed voor te kunnen bereiden op de eerste etappe morgen: Op naar Playa Tamarindo in Costa Rica. Hier ga ik drie weken blijven hangen om spaans te leren en te surfen!! Whoeja!

C.

 
 

 

Travel Answers about Netherlands

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.