Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Zion National Park, Utah

USA | Tuesday, 15 May 2007 | Views [897]

30. april ...

Det sydlige af staten Utah ligger lige nord for Grand Canyon i Arizona. Og dette område er spækket med national parker som alle indeholder fantastiske farver og ikke mindst natur, som man kan komme i nærheden af.

Vi har valgt at tage til Zion (link) som er den mest vestlige af parkerne. Det tager 6 timer at komme her til fra Salt Lake City, men det er hele køreturen værd. Parken har lukket af for stort set al trafik, og i stedet lavet en bus-shuttle, som kører i pendulfart gennem den lille del af parken vi nu er i. Parken er enorm og man kunne bruge måneder på at opdage, opleve og forelske sig i denne park og for den sags skyld i alle parkerne i det sydlige Utah. Det er et meget anbefalelsesværdigt rejsemål. Tror ikke det findes noget magen til i verden.

Her er en masse vandreture og i det hele taget er der dømt Kodak-moment stort set overalt.  

Vores lille del af Zion er hurtigt udforsket på et par dage. Den canyon (kløft) vi camper i, kan løbes igennem på en lille time - uden sammenligning den smukkeske løbetur vi nogensinde har løbet.

Se flere billeder her: Zion National Park fotogalleri

Tags: Utah

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.