Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Yosemite National Park, California

USA | Thursday, 26 April 2007 | Views [1812]

13. april

Det tager 4 timer og 30 minutter at køre til Yosemite National Park fra The Bay Area (Menlo Park). På trods af 2 timers bjergkørsel, så finder en del RV's (recreationel vehicles) vej til dalen med de smukke vandfald og bjerge. Det betyder, at der er en del trafik! Trafik som man jo ikke lige ønsker, når man søger naturen. Stedet er faktisk ved at udvikle sig til noget som nærmest bifalder trafikken. Der er flere og flere steder, som nu kan nås via bil - hvilket jo er bekvemmeligt, fordi man derfor ikke behøver at forlade bilen! Utroligt. Der er oprettet buslinier, så man ikke skal gå de 20 minutter som turen fra vores camping til supermarkedet tager. Og man kunne blive ved.

Det hele bliver derfor en hel del mindre vildt og naturligt. Og det er syndt, for stedet er virkeligt smukt. Her er natur, som er enestående og natur, som hamler op med det bedste Norge kan tilbyde. Og så er der vandfaldene. USA's højeste og verdens femte højeste; Yosemite Falls med sine imponerende 740m fald. Mindre vandfald er mere tilgængelig, som Nevada og Vernal falls.

Vejret i april måned plejer at være omkring 20 grader om dagen og ned til 5-10 grader om natten. Men ikke i år! Åh, nej! I år var vejret ned til -5 grader om natten og super sløje 10-15 grader om dagen. Derfor ser vi tilbage på parken med frost og kulde.

Se flere billeder her : Yosemite fotogalleri

Tags: California

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.