Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

San Francisco, California

USA | Friday, 13 April 2007 | Views [864]

1. april

Henrik er hjemme! Topmålet af turen og alt er dejligt. Gaderne er smukke, rå, arkitektoniske unikke. Her er genialt og ikke et eneste dårligt ord skal lyde - bortset fra fortabte hjemløse og psykisk syge.

Vi har boet hos Henriks 'familie', The Tights, i en forstad til SF, Menlo Park. Påsken blev holdt med familien og derefter har vi hygget os sammen med dem og været 'tilskuere' til deres hverdag, Det har betydet, at Henrik har 'catchet up', Line har talt engelsk 24/7, Henrik spillet tennis, vi har svømmet og dykket efter og spist kæmpemuslinger (abolones), vi har besøgt elite-universiteterne Berkeley og Stanford og ikke mindst passet familiens to golden retrievere!

For Henrik har det været meget bevægende at være tilbage og sat en masse tanker i gang om at flytte hertil om nogle år. For Line har det været kærlighed ved første blik.

Det er rigtigt svært at forlade dette sted.

De næste to uger:
Fire dage i Yosemite National Park venter, derefter skal vi besøge familiens næstældste søn, Andrew Tight, på University of California - Davis, nær Sacramento. Derefter går de turen til Portland, Oregon og Seattle, Washington.

Se flere billeder her: San francisco fotogalleri

Tags: California

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.