Existing Member?

Jørn sjekker ut jordkloden

Bilder

NORWAY | Monday, 13 October 2008 | Views [844] | Comments [3]

Naa har jeg fatt lagt ut noen bilder, trykk paa "Bangkok" til hoeyre under photo galleries. Videoer kommer naar jeg finner en kjappere maskin. Er en del internettsjapper rundt omkring som spesialiserer seg paa asiatiske onlinedataspill, de har sikkert kjappere linje og maskiner, proeve det neste gang. Long live the king!

Comments

1

Hei, kjempeartig å se bilda, du må nu ha lest mye for å forstå alt du har kommentert om hvert bilde, flott Jørn!

  Mamma Oct 14, 2008 1:28 AM

2

Har du blitt kjent med folk/andre back'era? Hørt no bra live musikk?Drukke bra øl?spist god mat utenom den sjømaten du fortalte om sist?
Ingenting e som å våkne opp te kvitteret av eksotiske fugla i en grønn bakhage i et varmt land på andre sida av jorda, utpessa og fullsjuk og oppdage at det bære va en ond drøm at du sto i sørpa og pessa i en halvtime ved taxi-køen utafor Lille.
Peis på videre og si fra når det bynn å bli på tide å tipp lotto i ditt navn.

  per Oct 14, 2008 3:35 AM

3

Jau, har blidd kjent med en del folk her i chiang mai, ikkje i bangkok. Det e laett aa moet folk paa gjestehus og paa trekkingtura. Har hengt med folk fra Australia, canada irland og nederland de siste tre dagan. Truffe ei norsk dame som reiste med ungen paa 11 aar. Det va sproett aa prat norsk igjen etter ti daga med kun engelsk og tegnspraak.

Har ikje hoert livemusikk ennu, mulig ae faar det med mae i kveld, mykje reggaebara her i chiang mai.

Oellet her ekje saa vaerst, det beste heite Chiang og ligg paa 6.4 %. Gaar ned en del av det paa kveldan her..

Spis god mat heile tia. ALT e godt her! Spis kun paa smaa thairestauranta og gatematen e heilt sjukt god aassaa. 3 krona foerr en tallerken med kylling og ris med groennsaker og saus/olje

  jornsalve Oct 16, 2008 11:42 PM

About jornsalve


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.