Existing Member?

Jørn sjekker ut jordkloden

Englenes by II

NORWAY | Saturday, 11 October 2008 | Views [585] | Comments [6]

De første nettene bodde jeg på Royal Hotel. Det var veldig bra, med stillegående aircondition (hvordan overlevde de her før ac ble oppfunnet??), svømmebasseng i bakgården og mye interessant i minibaren. Klientellet besto stort sett av pensjonerte japanske turister, så jeg flytta ut etter jeg hadde sovet vekk jetlag'en. Nå bor jeg på suk11, et utrolig kult gjestehus midt i sentrum, gjemt vekk i en liten bakgate. Det er et smalt trehus på fem etasjer, og er utrolig sjarmerende. Klientellet er backpackere fra hele verden. Jeg sjekka litt i Khao San Road også, men der var det helt forferdelig, bare ei lang gate med en million boder med alt mulig til salgs. Her på suk11 (www.suk11.com) har jeg et rom med to senger, eget bad og dusj, og gratis wireless. Det koster ca 100 kr natta. De spiller reggae og ska i kafeen, og veggene i alle etasjene er fulle av grafitti som folk som har bodd her har laget. Terningkast 6! Jeg var forresten innom lobbyen i Oriental Hotel i dag, der bl.a. Joseph Conrad og Graham Greene har bodd og skrevet diverse klassikere. Det kosta 420 dollar for det billigste enkeltrommet, og 3000 dollar for det dyreste.. Kanskje neste gang!


Det er umulig å være i ro i Bangkok. Alt beveger seg hele tiden (bortsett fra trafikken til tider). Får veldig mye energi av å være her, og er rundt omkring og kikker på alt mulig hele tiden. Har sett de to største templene (det er ca 400 templer her), og det var utrolig inspirerende. Får stavkirkene til å se ut som små fyrstikkhus. Jeg har vært ringside på thaiboxingturnering, hadde plass ved siden av journalistene. Deltakerne hadde kropper som Bruce Lee, og hver mann veide vel ca 50 kilo. De hadde en kraft i sparkene som kunne sende motstanderen flygende bakover hvis han ikke var klar til å dukke unna, og det var et par stykker som ble bært ut på båre. Har blitt vant med skytrainsystemet og fergene, men bussene har jeg ikke rukket å sette meg inn i ennå. Skulle gjerne hatt mer tid her. Og forresten, thaimassage er helt sinnsykt digg..

Bilder kommer i neste post.. Æresord!

Comments

1

Dette e bare heilt sinnsykt arti å les :D Æ klar nesten å se det for meg! Backpackerlivet e amazing, nu e du verkelig inne i BOBLA. Høres ut som Bangkok e en plass man MÅ besøk en gang i livet, e veldi inspirert av reisebrevan dine og trur du blir å få the time of your life. Ska inn å sjekk suk11 nu! Klem fra søstra

  Monika Oct 11, 2008 4:05 AM

2

Ja æ får åsså løsst te å fær dit! Æ hadde seriøst gjort alt for å kommet mæ hadde det ikkje vært for familien. Den bokserkampen må ha vært kjempeunderholdene, sånn vil æ åsså på!!!!! Håpa verskeli du har tadd bilda derfra. Må åsså ta bilda av traffikken og villdyr rundtomkring. Einaste kjøreregeln va å vær i rett kjørebane? Sykt! Nu e vi tebake i vest. Har Ben på besøk og ska kos oss me taco ikveld. Kos dæ videre og ring når du kjeda dæ :)

  Ellen Oct 11, 2008 9:53 PM

3

Hei kor arti!

  Pappa Oct 12, 2008 12:33 AM

4

kor arti å les om ka du gjør! synes også det e utrulig bra at du trives. kor kult at du kom dæ på boxing! også ringside! va sekkert en blodig opplevelse. hold oss oppdatert videre!

  Mari Oct 12, 2008 2:36 AM

5

Heia, det høres så artig ut å vær der nede, og det virka som du utnytta tia fullt ut. Fortsett med det!
Kjempebra denne bloggen. Klem fra mamma.

  Mamma Oct 12, 2008 4:49 AM

6

I wish I was you! ;)

  Lars-Erik Oct 12, 2008 7:48 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About jornsalve


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.