Existing Member?

Jørn sjekker ut jordkloden

Englenes by

NORWAY | Thursday, 9 October 2008 | Views [557] | Comments [8]

Etter en del om og men har jeg omsider kommet meg til Bangkok. Dette må være himmelen! Eneste forskjell er at du trenger ikke å ha vært snill gutt for å komme hit, du trenger bare baht. MASSE baht. Det er sinnsykt mye å bruke penger på her, alt du kan tenke deg er å få kjøpt. Og hvis himmelen består av betong, asfalt og eksos, så er det DEFINITIVT her.  Det er iallefall nok av engler her, alle er så ekstremt kule og hjelpsomme at det blir slitsomt i lengden.  "HEY SIR!!  Whea you go? What u want? U want taxi? I take care o you! We go temple! We go pussy pingpong show! Only 100 baht, spessl plice fo you!" Variasjoner av dette og lignende kjemper taxisjåfører, tuk-tuksjåfører og mopedsjåfører om å skrike opp i trynet mitt stort sett overalt hvor det er en motorvei i nærheten, dvs overalt. For å finne ut hvor mange kroner 100 baht er kan du dele det på 6. Alt er ekstremt billig, det koster f.eks 100B å kjøre taxi i ca en time. En halvlitersflaske med øl på 7/11 koster 50 baht.

Etter at jeg kom hit for ca. tre (?) dager siden har jeg rukket å finne ut en del om denne byen, ihvertfall fra et turist-synspunkt. Jeg har blitt svindla av en tuk-tuksjåfør, jeg har sittet bakpå en moped rundt hele byen. Trafikken er helt sinnsyk her, det er ingen regler, bortsett fra kjøreretningen. Og den blir ikke alltid fulgt heller. Rødt lys stopper du bare på i rushtrafikken, som varer hele ettermiddagen. Jeg har spist sinnsykt god mat, spesielt sjømaten er fantaastisk. Jeg har sett templer laget av marmor og gull, og kjøpesentrene her er på størrelse med Bergen sentrum, og like høy som Fløyen. Jeg har fått skreddesydd to skjorter av James fra Mumbai. Han ble sjeleglad når han hørte at jeg kom fra Norge, og at jeg hadde snus med meg.

Det er masse mer men jeg kan ikke skrive mer nå, ville bare gi livstegn fra meg. Bilder kommer i neste post..

Comments

1

Herregud, så artiii!! Nu har vil lest posten din i plenum på Kløfta, og alle e kjempemisunnelig. Utruli arti å hør skildringen fra Bangkok, høres heilt sinnsykt ut. Vi gleda oss tel å se bilda, knips så masse du kan! Æ får så løst å reis ned, det kribla i magen :D Ønska deg bare løkke tel videre, gleda meg tel mange blogga i framtida :))Stor klem fra lillesøster Monika

  Monika Oct 10, 2008 3:14 AM

2

Sjøl om du nettopp har reist savna vi dæ allerede siden du e så langt vekke! Artig å hør at du kosa dæ, må vær forsiktig me alt! Glæda oss te å se bilda! Korsn hadde du det på akvariet?
Hilsen Ellen og Jonas

  Ellen Oct 10, 2008 3:27 AM

3

Hei, så flenk du e å skildre stemninga der nede, skikkelig levanes beskrivelse, det gjør mora di stolt:-) Det høres ut som du har det kjempebra! Gleda mæ tel å se bilda, masse klemma fra mamma.

  Mamma Oct 10, 2008 3:58 AM

4

Ja, du får verkeli opplev nå!! Kos dæ. Bære husk på ka æ har sagt! ;)

  Karin Oct 10, 2008 4:17 AM

5

Ja, du får verkeli opplev nå!! Kos dæ. Bære husk på ka æ har sagt! ;)

  Karin Oct 10, 2008 4:29 AM

6

Have Fun Buddy! Bra vær der, eller? kuling og regn i Bergen

  Bernhard Oct 10, 2008 8:32 PM

7

Ellen: akvariet var kjempekult, de hadde haier og merkelige dypvannsfisker, 4D-kino og båter med glassbunn som fløt på haibassenget. Det var en tunell av glass gjennom haibassenget også, og masse anna..

Bernhard: Her e ddet fremdeles regntid påstår de, men æ har bare sett regn en gang og da regna det i et kvarter, og gatene langs elva var oversvømt etterpå. Det e litt over 30 grader i skyggen om dagen, og lufta e så fuktig at du veit ikkje om du e svett eller om det e luftfuktigheten som har gjort dæ søkkblaut.. Det høres ubehagelig ut men man blir fort vant tel det heldigvis!

  jornsalve Oct 11, 2008 12:16 AM

8

Yo dude, go sjømat? har du spist no go curry? e d mye gatemusikanta og sånt? konserta? Får løst å gi fan i studian og følg ditt eksempel.

  Daniel Oct 23, 2008 10:41 PM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About jornsalve


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals 

 

Travel Answers about Norway

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.