Existing Member?

Irvine

The sea, the sea

USA | Monday, 6 July 2009 | Views [720]

zo heet een boek wat ik ooit eens gelezen heb en daar moet ik aan denken nu ik dit ga typen. De afgelopen weken zijn we 2 keer naar het water geweest. Met een beetje topo kennis (ik heb het zelf voor de zekerheid even nagezocht ;-) weet je dat we vlak bij de Pacifische Oceaan zitten. Met de bus ben je er zo. Orange County, dat is de provincie waar we in zitten, heeft verschillende prachtige stranden en is onder andere beroemd vanwege de surfmogelijkheden. Zover zijn wij overigens nog niet, haha. Maar de golven zijn inderdaad geweldig; ik heb geprobeerd het vast te leggen op de foto's, maar het is lastig om precies op tijd te zijn. De meeste plaatjes zijn uiteindelijk van vlak voor of vlak nadat ze breken. Anyway, tis erg mooi! Golven, golven, golven en als je 's avonds in bed ligt en je doet je ogen dicht, voel je ze nog. Gerda, je zou het geweldig vinden! Je moet best een sterke zwemmer zijn om echt te gaan zwemmen, vooral ook omdat de golven best hoog zijn (wij hebben ze denk ik tot ongeveer 2 meter gehad, ze zijn iet allemaal zo hoog hoor), maar tis heerlijk om in een golf met de golf mee proberen te gaan. Deze keer dus heel veel foto's. Henk deze week op conferentie in Boston, dus hij mocht weer in het vliegtuig. Gelukkig is het tijdsverschil nu maar 3 uur, dus hij is niet zo jetlagged als een paar weken terug.

Laguna Beach, hier zijn we het eerst geweest.


Afgelopen vrijdag was een vrije dag, toen zijn we 's middags naar Corona Del Mar gegaan, daar zijn alle volgende foto's van.

Joel in actie; hij stopt echt alles in z'n mond.

en nog een bovenaanzicht!

Zo ziet het strand eruit; een stuk zandstrand, daarna gewoon rotsen, die ook een stuk omhoog gaan.

Eindeloos plezier... water halen uit de zee

het zandmannetje!

En hier ook nog wat plaatjes van de kids. Rebecca heeft vandaag haar eerste zwemles gehad, via de universiteit kunnen kinderen van werknemers goedkoop op les en daar hebben we haar voor ingeschreven. In het zwembad hier op de community zwemt ze al heel leuk met d'r bandje (zie video), op les leren ze zonder bandje zwemmen. Ik heb gezellig met een andere moeder zitten kletsen; ik had het expres deze week afgesproken nu Henk weg is, anders kunnen er zomaar hele dagen voorbij gaan zonder dat ik andere volwassenen spreek. Ik zal wel wat foto's van de les maken, dan komen die er ook een keer op.

Joel's favoriete plekjes!

Missie!

Kwijl kwijl, er komen vast nog meer tanden aan ;-)

Nou, echt een waterverhaal deze keer, en we zijn vast van plan om snel weer te gaan. Idealiter met de fiets!

Tags: erop uit

About eshuisfamily


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.