Existing Member?

Iso Matka

Toita ja aurinkoa

AUSTRALIA | Wednesday, 30 May 2007 | Views [677]

30.5.2007 Darwin

Nyt alkaa taalla olla elama jarjestyksessa, kamppa on, toita on, ja paljon uusia (ja vanhojakin) kavereita joiden kanssa viettaa vapaa-aikaa, jos sita on.

Heikki on toissa firmalla joka vuokraa telttoja, lavoja yms tapahtumiin. Niita pitaa sitten kayda rakentamassa ja tietenkin myos purkamassa. On tainnut nyt tehda 3 viikkoa toita ilman vapaapaivia... Mina sain tosi hyvan tyopaikan Holiday Innista, joka taalla Darwinissa on 4,5 tahden hotelli. Tehtiin ensin pari tyokeikkaa siella tyovalitystoimiston kautta, ja sitten paasin hotellin palkkalistoille ja sen jalkeen toita onkin riittanyt ihan kiitettavasti. Teen toita hotellin kokous- ja juhlapalvelupuolella, ja valilla hotellin ravintolassa. Ravintolassa hoidetaan myos huonepalvelua, eli ruokien yms toimittamista huoneisiin.

Eipa taalla ole paljon ehditty muuta tekemaan toiden lisaksi. Autoa pitaisi alkaa myymaan pikkuhiljaa, ja viikonloppuna kaydaan ostamassa polkupyorat kirpparilta niin ei tartte kavella toihin. Tanne tuli vanhoja tuttuja teurastamoajoilta, ensin Anna lensi tanne Uudesta-seelannista, ja viime yona Sauli saapui lansirannikon kierrokselta. Nyt on siis taas suomi-poppoo koossa.

Eipa nyt oikein ole muuta kerrottavaa, tama on nyt tata "tylsaa" arkista aherrusta heinakuun 19. paivaan asti, jolloin lennetaan Singaporeen.

Tags: Work

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.