Existing Member?

Iso Matka

Enaa 5 viikkoa!!!

AUSTRALIA | Thursday, 14 June 2007 | Views [603]

14.6.2007 Darwin

Ollaan taas oltu muka kiireisia ja laiskoja eika olla ehditty kirjotella tanne vahaan aikaan. Heikki on nytkin toissa, minulla on vasta iltavuoro hotellin ravintolassa, niinkuin oikeastaan joka paiva. Heikki on siella Top End Soundilla taas rakentamassa jotain telttoja ja lavoja jonnekin, ja viime aikoina on viela lisaksi tehnyt iltavuoroja hotellilla.

Lauantaina on taas haat hotellilla, talla kertaa kreikkalaiset, ja ISOT. Kuulemma 230 vierasta ja kestaa ainakin aamukahteen sunnuntain puolelle. Sehan ei meita haittaa, sunnuntaina on kuitenkin tuplapalkka ja haissa on aina kivaa. Hotellin ravintolassa huonepalvelun pyorittaminen on myos ihan mukavaa. Saan olla taka-alalla ja jos puhelin ei soi niin sitten oikeastaan vaan hengailen ja yritan nayttaa kiireiselta. Totta kai autan ravintolan puolella jos siella apua tarvitaan...

Sain suomalaiselta Jaanalta polkupyoran ihan ilmaiseksi kun Jaana sai toita helmenkalastusalukselta eika sinne oikein voi ottaa pyoraa. Piti kuitenkin ostaa siihen lukko ja se maksoi 20 dollaria. Heikki pisti elaman risaiseksi ja osti ihan uuden pyoran K-martista. Maksoi 88 dollaria, eli noin 50 euroa. Aika halpa uudeksi pyoraksi, jospa se nyt taman viimeisen kuukauden kestaisi. K-mart on taalla vahan kuin varastovalinta Suomessa, sielta loytyy ihan mita vaan, ja halvalla. Laadusta en sitten tieda...

Nyt voidaan sitten pistaa auto myyntiin kun on ne pyorat eika tarvitse kavella toihin (kavellen menee puoli tuntia meilta kaupunkiin). Vein auton aamulla huoltoon, vaihtavat oljyt ja tarkistavat jarrut kun ne alkoi kitisemaan. Ajateltiin viela kayda silla Litchfieldin kansallispuistossa paivaretkella, kunhan meilla on vapaapaiva.

Tiistaina pidettiin laksiaiset meidan englantilaisille kavereille, jotka lahti taalta eteenpain. Fran ja James jatkoivat matkaa itarannikolle, ja Danielle matkusti Thaimaahan. Todennakoisesti nahdaan viela jossain matkan varrella.

Laitoin muutamia kuvia Darwinin albumiin, kaykaahan katsomassa.

Tags: Work

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.