Existing Member?

Iso Matka

Onnea uudelle vuodelle 2007!!!

AUSTRALIA | Friday, 5 January 2007 | Views [732]

05.01.2007 Toowoomba

Joulusta kun oltiin selvitty niin alkoi jo uusi vuosi lahestya, ja sita lahdettiin viettamaan Suomi-porukalla Byron Bayhin. Sinne on tunnin ajomatka Surferista, ja se on toisen osavaltion puolella, joten kellokin oli siella tunnin enemman kuin Queenslandissa. Yopaikkana oli Aquarius hostelli, joka oli taynna reppureissaajia ympari maailmaa. Uusi vuosi otettiin vastaan Byron Bayn rannalla, jonne oli keraantynyt todella paljon porukkaa. Ilotulitukseen vahan petyttiin, sita ei nimittain ollut ollenkaan. Kyllahan uutta vuotta pitaa aina juhlistaa kunnon raketeilla!!!

Seuraavana aamuna raahauduttiin taas rannalle, ja siella maattiinkin sitten koko paiva. Byron bayn ranta on siita mukava etta siella voi uida. Surferissa uimisesta ei oikein tule mitaan kun aallot on niin isoja ja merivirtaukset vaarallisia. Oltiin Byronissa viela toinen yo ennenkuin suunnattiin takaisin Surfers Paradiseen. Siella meita odottikin paperisota, meidan piti nimittain vaihtaa auto Queenslandin rekisteriin (miksi, se on pitka juttu....). Saatiin se homma kuitenkin vihdoin hoidettua, ja seuraavana listalla oli tyopaikan hankinta.

Surfers Paradise on ihan kiva paikka, mutta siella on vahan liikaa ihmisia (=turisteja), joten paatettiin suoraan etsia toita jostain muualta. Nettisurffailun ja muutaman puhelinsoiton jalkeen meille luvattiin toita taalta Toowoombasta, joka on 128km Brisbanesta lanteen. Tyonimike on yosiivooja ja tyopaikka lihatehdas. Kuulostaa karulta, mutta palkka on hyva. Eilen meilla on koulutus, ja paastiin samalla tutustumaan tehtaaseen. Eipa se onneksi ollut niin kamalaa kuin oltiin kuviteltu, joten ihan hyvilla mielin ollaan tanaan menossa aloittamaan tyot. Tyoaika on iltaseitsemasta aamuneljaan.

Asuminen on taalla viela vahan ongelma, ollaan talla hetkella leirintaalueella teltassa, mutta on yritetty etsia jotain muuta. Teltta on muuten oikein hyva, mutta siella on paivalla liian kuuma nukkua. Katsotaan, eikohan taalta jotain jarjesty...

Tags: Party time

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.