Existing Member?

Iso Matka

Cairns

AUSTRALIA | Saturday, 16 September 2006 | Views [564]

16.9.2006 Cairns

Matka Darwinista tanne oli pitka, ja viimeisena paivana alkoi ajaminen jo maistua puulta. Saavuttiin tanne Cairnsiin eilen paivalla, viimeinen yo matkan varrella vietettiin levahdysalueella, jossa saa yopya ilmaiseksi yhden yon. Taalla meita odotti Flavie ja JC, meidan ranskalaiset kaverit, jotka tavattiin Darwinissa. Flavie oli varannut meille huoneen samasta hostellista jossa hekin asuvat, joten majoitusta ei tarvinnut lahtea etsimaan.

Ihan mukava paasta asumaan omaan huoneeseen, jossa on oikea sanky. Ehdittiin kuitenkin asua jo 1,5 kk autossa ja teltassa. Taalla asuu noin 30 henkea, kaikki nuorta porukkaa. Huone maksaa 190 dollaria/vk (eli 110 euroa). Taalla on uima-allas, ilmainen internet, tv-huone, ja mukavia ihmisia. Uimarantaa taalla Cairnsissa ei ole, ainakaan tassa keskustan lahella, mutta rannassa on tosi mukava puistoalue, ja siella on iso ilmainen uima-allas.

Heikki sai tyopaikan heti ekana iltana, oltiin kavelylla keskustassa, ja huomattiin ilmoitus yhden ravintolan ovessa. Sinne tarvittiin keittioapulaista, ja Heikki sai paikan. Tyo on tosin vain 4 tuntia illassa, joten pitaa etsia jotain muutakin... Ostettiin paikallinen sanomalehti, siina on paljon tyopaikkailmoituksia. Maanantaina pitaa ruveta soittelemaan. Osa-aikaisia toita on vaikka kuinka paljon, mutta pitaisi saada paljon tunteja etta saa saastettya rahaa. Ja rahaa olis saatava etta paastaan vihdoin sukeltamaan maailman parhaimmille paikoille jotka on tuossa ihan kulman takana.

Tags: Relaxation

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.