Existing Member?

Iso Matka

Entree marinara, focaccia, carpaccio...

AUSTRALIA | Saturday, 23 September 2006 | Views [713]

23.9.2006 Cairns

Viime lauantaina ostettiin paikallinen sanomalehti, koska siina on aina paljon tyopaikkailmoituksia. Niiden mukaan lahdettiin sitten metsastamaan toita... Ja tarppasi heti ekasta paikasta. Saatiin toita satamassa olevasta italialaisesta ravintolasta jonka nimi on Donnini's. Heikki on jalleen keittioapulaisena, ja mina juoksen ruoka-annoksia ja juomia poytiin. Italialaiset ruokien nimet oli aluksi vahan hankala oppia ulkoa, mutta kylla se tasta. Tyoporukka ravintolassa on tosi mukava. Aina illalla kun ravintola suljetaan, jokainen saa ottaa vaikka oluen ja kokki paistaa pizzoja syotavaksi. Ravintolan sijainnista ei myoskaan ole valittamista, terassilta on loistava nakyma satamaan, joka on taynna toinen toistaan upeampia purjeveneita.

Niinkuin jo aikaisemmin kerroin, Cairnsissa ei ole uimarantaa, mutta tasta kun ajelee noin 10 km pohjoiseen, loytaa monta kaunista rantaa. Kaytiin katsastamassa ne kun ei ollut muutakaan tekemista. Monella rannoista on kalliita hotelleja, mutta ei onneksi liikaa. Rannalla ei todellakaan ollut tungosta. Taalla ei ole turvallista uida meressa, meduusojen ja krokotiilien takia, joten ollaan pysytelty kiltisti uima-altaissa. Joillakin uimarannoilla on tehty uima-alueita, joita ymparoi verkko ettei meduusat paase sinne.

Torstaina tanne tuli kaverimme Outin (joka opiskelee Brisbanen lahella) kamppikset, parin paivan lomalle. Olipa mukava nahda muitakin suomalaisia pitkasta aikaa, ja pitihan sita vahan kayda ulkoiluttamassa tanssijalkaa Cairnsin yossa.

Nyt nayttaisi taas tulevan hieno paiva, eli eipa muuta kun evaat mukaan ja uima-altaalle, toita on vasta illalla!

Tags: Relaxation

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.