Existing Member?

Iso Matka

Koskien kuohua

MALAYSIA | Friday, 23 June 2006 | Views [590]

22.6.2006 Whitewater rafting, Padas-river, Borneo

Jotain jannittavaa oli pakko keksia viela ennen vuoren valloitusta, joten lahdettiin paivaksi laskemaan koskea. Matka Padas-joelle (heh, sehan loytyy suomestakin...) kesti aika kauan. Ensin bussilla pari tuntia, ja sitten viela junalla jonkun matkaa. Juna meni melkein yhta lujaa kuin possujuna Sarkanniemessa, ja heilui puolelta toiselle. Mutta se on kuitenkin Borneon nopein juna. Koska se on ainoa. Bussissa tavattiin pitkasta aikaa yksi suomalainen, Carola Helsingista.

Junalla paastiin koskenlaskun aloituspaikkaan, jossa saatiin tarvittavat varusteet ja ohjeet. Samaan veneeseen tuli myos Carola englantilaisen kaverinsa kanssa, seka australialainen isa ja tytar. Tietenkin myos kaksi paikallista ohjaamaan meita oikeaan suuntaan. Koskia oli viisi, ja muutama ensimmainen oli pienempia lammittelykoskia. Kunnon koskissa sai meloa tosissaan, ja pari kertaa iso aalto heitteli meita veneen pohjalle. Valilla saatiin menna jokeen uimaan ja kellua pelastusliiveilla eteenpain.

Koskenlaskun jalkeen meille tarjoiltiin bbq-lounas, jonka jalkeen lahdettiin taas huojuvalla junalla lapi viidakon takaisin pain. Aikainen heratys teki tehtavansa ja jo junassa suurin osa porukasta alkoi "pilkkia". Kun paastiin takaisin Kota Kinabaluun, satoi kaatamalla ja salamoi oikein kunnolla. Eipa olis jaksanutkaan enaa lahtea mihinkaan. Perjantai meneekin sitten valmistautuessa vuoren valloitukseen...

Tags: Adrenaline

 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.