Existing Member?

Ut På Tur Aldri Sur Hola Amigos! Jajamensann.. Velkommen skal du være til min lille reiseside. Kjekt at du tok turen:-) Her vil du kunne lese om hvordan det står til med meg i Ecuador, samt se flotte bilder fra mitt fantastiske Nikon D40 kamera.

Gutta spiller sin første kamp!

ECUADOR | Monday, 17 March 2008 | Views [607] | Comments [2]

I går(lørdag) var en stor dag for barna i slummen, og for fotballprosjektet til misjonsalliansen. Igår spilte nemlig gutter 13 den første kampen mot ett lag utenfor fotballskolen. Jeg kunne se det på gutta da vi møttes før kampen at dette var STORT, men det var også litt skummelt, dette hadde nemlig ingen av dem opplevd før. Så stort var det at de også hadde fått hvert sitt par "nye" fotballsko(fra Ålgård fotballklubb) å spille med, samt ny misjons allianza drakt(flott drakt i hvitt og grønt). Det er ikke hver dag at gutta fra slummen drar for oppleve noe slikt, de er sjeldent eller aldri veldig langt på reisefot. Derfor var det stas å få komme til Barcelonas store fotballarena (15 baner på rekke og rad) for å spille kamp. Med seg hadde mangen av barna også sine stolte foreldre, som lagte en fantastisk stemning på sidelinjen(virkeli en opplevelse i seg selv). Spente var også vi fra misjonsalliansen, hadde vell egentlig ikke så altfor store forventninger. Men da det braker løs viser det seg at det burde vi så absolutt hatt. Det er kanskje ikke så veldig interresant for deg kjære leser med ett kampreferat, men hvertfall vant vi 1-0, Fernando var målscorer(en av gutta jeg har trent!! Jajamensann:-) Men den beste spilleren var Abram, en av gutta som er subsidiert av Misjonsalliansen. Familien hans er lutfattige, og har ikke råd til å betale de 3 dollerane hver mnd.Han er så vanvittig flink(derfor også subsidiert), fremtidens Ronaldo. Han fikk også æren av å bli intervjuet av TV (som faktisk også var tilstede). Ett større glis har isje eg sitt på Abram før! Et fantastisk øyeblikk! Dette var nok en av de største dagene Gutta har hatt, og det morsomme er at det kommer flere av dem i fremtiden:-)

Idag(søndag) skal eg nok en gang ut på fotballarenaen! Da er det Gutter 11 som skal spille. Og det mot selveste 11 års laget til Barcelona. Disse gutta er håndplukket av Barcelona( laget i Guayaquil), og er selvsagt et mye bedre lag en det vi har, og mye bedre enn det laget vi møtte igår. Det blir spennende å se hvordan den klarer seg. Jeg skal hvertfall heie på de tøffeste gutta, gutta fra slummen! Denne dagen har de fortjent, uansett hva resultatet måtte bli! En fordel er at når ett lag leder med 4 mål så blåses kampen av, en rar regel spør du meg... Altså kan vi maks tape med 4 mål:)

HEIA MISJON ALIANZA

Ha en fin Søndag, og en finfin uke!

Comments

1

Hei Trond!:)

Så kjekt å hørra frå deg! Må ha vore ein stor opplevelse å få ver me å sjå på disse kampane! Ka blei resultatet på den siste?

Kos og klem

  Bodil Mar 23, 2008 9:14 PM

2

Hei Trond.

Hyggelig aa lese at alt staar bra til med deg i Ecuador. Jeg er for tiden i Addis Ababa, og siden jeg ikke har faatt anledning til aa sende kort tenkte jeg det var best aa legge igjen en liten hilsen i gjesteboken din. Har vaert her i snart fem uker naa, og vender etter planen tilbake til norge om en ukes tid. Traff forresten Erlend Berge her nede. Skulle hilse saa mye. I Addis er det for tiden 30 grader og sol, saa savner ikke Bergen (og regnet) saa veldig mye. Vi faar prove aa faa til en telefonsamtale via skype etter jeg er kommet hjem.

Nyt livet i Ecuador saa lenge.

Kos og klem.

Ps: Regner med du sooker bergen til hoosten!!!

  Bobbo Mar 28, 2008 4:30 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about Ecuador

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.