Existing Member?

Ut På Tur Aldri Sur Hola Amigos! Jajamensann.. Velkommen skal du være til min lille reiseside. Kjekt at du tok turen:-) Her vil du kunne lese om hvordan det står til med meg i Ecuador, samt se flotte bilder fra mitt fantastiske Nikon D40 kamera.

Ja det regner:-)

ECUADOR | Friday, 15 February 2008 | Views [689] | Comments [2]

Hei kjære dere hjemme:-) Jajamensann, hyggeli å skrive til dere igjen. Her i Ecuador regner det for tiden relativt mye. Hver morgen og hver kveld åpnes himmelens sluser, seriøst ÅPNES! Det pøøser någe heilt sinnsykt! Igår begynte eg faktisk å frysa når eg var på fotballbanen. Idag derimot har eg vert i D-miro og svettet ute i feltet(sonene). Heilt forferdeli varmt faktisk.. Dog nå pøser det ute igjen, klokken er 8, og eg er relativt utmattet. Har forresten nettopp sagt farvell til Simon, som har vert her nede nesten like lenge som meg, altså er han er av oss fra den gamle gjengen. Han har gjordt ein fantastisk jobb som fotballvoluntør, all ære til han! Jajamensann... Snart kommer mine kjære søstre på besøk og, det glede eg meg veldigt til:) De kommer til å få oppleve masse, både fattigdomens bruttalitet, men også kommer de til å se masse glede og håp, samtidig vil de få oppleve ecuador som det flotte landet det er, da vi skal reise rundt både til fjel, jungel og kyst:) Eg seie bare GLED DOKK:-)

Elles går det berre godt med alt her nede. Har vore møje ude å reist i det siste, eller mye og mye, to ganger til Puerto Lopez(Kysten) hvertfall. Den nye gjengen er noe mer seriøs en vi gamle, så dermed har vi litt mer fast opplegg hver uke. For eksempel fellesmiddag hver onsdag, og lovsangskveld hver søndag. Alt veldig bra! Eg og Kristian hadde nettopp ansvaret for middagen her om dagen. Det blei grillings på høyt nivå, med grillspyd og potetsalat.. Trur me lagte 60 grillspyd, seriøst møje jobb.. Men folk koste seg, og vi koste oss på deres vegne:-) Man må regne med litt overraskelser når man griller her nede i ecuador, foreksempel fant vi en scorrpion i grillen før vi startet. Så denn gillte vi levende..hehe.. Dog smakte ikke på den.. Litt morsomt var det da jeg ble bitt av en gedigen maur rett etterpå, og eg lurte på om det var en miniscorrpion, ja eg var faktisk ganske så sikker på det var det, og at eg kunn hadde få timer igjen... De ansatte fekk seg da en real latter, så det va jo hyggelig for dem.. Det var bare en maur altså, men fillen den beit sinnsykt hardt!!

Jobb er bra for tiden.. Fint å kominere D-miro og fotball. Fotballskolen startet faktisk opp igjen etter en lengre pause nå(bare volontørene som har drever i januar, men nå startet trenerene igjen). Eg fikk glede av å være med på den første treningen på bane nummer 3. Den er ikke ferdig enda, men vi bruker den allikevell. Det var en våt opplevelse, pøsregnet nesten alle de 3 timene eg var der. Men morsomt å se hvordan barna ikke bryr seg om regnet, de slenger seg i gjørma som om den ikke skulle være der. Skulle likt å sett norske barn gjøre det samme. Det er ikke rom for syting. De er bare så glad for at se endelig for lov til å boltre seg på sin egen fotballbane...

Har også nok en gang fått vore med guttaboys( misjonærene andreas, andreas og oddvar) på å åpne nytt kontor. Denne gong var det i Manchala, som er en by som ligger sør for Guayaquil. Utroli arti. Spessielt kult er det hvordan den diakonale delen til misjonsalliansen kommer frem. Samtlige av de som snakte (både norske og ecuadorianske) nevnte dette flere ganger. Vi fikk også lovsang fra de ansatte. TØFFT!

Har lagt ut litt bilder fra åpningen for de av dere som er interressert, også litt bilder fra jobben i D-miro.

Å komme hjem på kvelden til bursdagsselskap til Kjetil(misjonær) var heller ikke så verst:) Det ble både taco, Pizza, kaker,is og kaaaafffee!! Uhhhuuuu!!

Okay då takke eg for meg, til neste gang får du ha det veldig så bra!

mvh

Din kjære venn i det store utland:-)

Gå i fred og tjen Herren med glede

Tags: Adventures

Comments

1

Ja då va besøket fra Norge på plass. Kommer nok te å ble kjempekjekt for alle det. Og med ein så god guide så du e så kan det ikkje aent enn å bli bra. Kos dokke.

  Fader Nils Feb 19, 2008 8:26 AM

2

Hei Trond
Regner med det smakte godt med besøk på mange måter. Regner ja, koffer skal du ha det bedre enn oss. Me har vore i New York og storbylivet var imponerende. Hils Anita og Bodil om de fremdeles er der. Kos deg masse de siste månedene.
Din kjære tante

  Anne Berit Feb 25, 2008 10:21 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about Ecuador

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.