Existing Member?

Ut På Tur Aldri Sur Hola Amigos! Jajamensann.. Velkommen skal du være til min lille reiseside. Kjekt at du tok turen:-) Her vil du kunne lese om hvordan det står til med meg i Ecuador, samt se flotte bilder fra mitt fantastiske Nikon D40 kamera.

Hvor er du i 2008?

ECUADOR | Wednesday, 16 January 2008 | Views [636] | Comments [4]

Halloisann kjære venn, står til med deg da?:)

Det er vell bare å ønska meg sjøl velkommen inn i 2008! VELKOMMEN! Mye har skjedd her i ecuador siden starten av dette fantastiske året...

Eg har foreksempel begynt å jobbe i D-Miro. Noe som har vert utrolig gøy til nå. Sist uke var eg med lånekonsulenter ruindt i de ulike fattige sonene i sør av byen.. Denne uken skal eg holde meg i nord. Hvorfor må du se både nord og sør spør du deg kansje? Jo det er fordi disse stedene er veldi forskjellige! jajamensann.. Dog skal eg ha min arbeidsplass i sør:-) Her kommer eg på jobb klokken 8, drøser da litt med lånekonsulentene om løst og fast med min sinnsyke spansk, før vi finner ut hvem vi skal besøke idag... Det kan være helt nye kunder, gamle kunder som vil ha nytt lån, eller kunder som ikke vil/kan betale. Fantastisk spennende å være med rundt i sonene.. Har opplevd utrolig mye bare på en go uke.. Virkelig lett å se at det arbeidet misjonsalliansen har innenfor mikrokreditt er ett fantastisk arbeid! Resultatet er enkelt og greit ett forbedret liv for den enkelte lånetaker og hans familie.. Etter at eg har vore i sonene bærer det av sted tilbake til kontoret, for å gå gjennom litt saker og taste inn informasjon på dataene etc.. I første omgang skal eg nå bare vær ein observatør, for å lære meg måten det jobbes på, samt å lære meg en del av språket som brukes her.. Litt forskjellig fra fotballbanen kan du si.. Blir også mye mer spansk på meg nå.. Må hele tiden både snakke og fylle med så godt jeg kan på samtaler... Det går vell forsåvidt greit. Men det er utrolig slitsomt å tenke spansk en hel dag. Da skal jeg love deg at det blir en halvtimes kvil når jeg kommer hjem:-) Hjemme det er jeg foresten i 3- 4 tiden..

Det nye her på Casa Alianza er at det strømmer inn med nye vollontører! Masse fin ungdom med masse å komme med:) Noen heter Linn, Maria, og Line mens andre heter Johan, Kristian og Eirik. Fine navn det har de, men det hjelper så lite når jeg og resten av gutta har blitt kastet ut(mot vår egen vilje) av leiligheten i blokk C. Nå bor det bare jenter der! Diskriminering er hva jeg kaller det!! Nå har jeg ikke lenger en leilighet å boltre meg i, kun et stakkarlig rom.. Jaja, skæ nå klara å kosa oss her og me! Men det skal ikke legges sjul på at samtlige synest det var litt sjipt.. Litt klaging deranne, men det må der vær! Uansett er det ein sinnsykt bra gjeng som e her nå, og de kommer til å bli ett meget bra halvår, med mye lått og løye her på Casa.

Ellers kan eg fortelle deg at eg slide litt med ett dårlig øre! Det har eg fått fra surfing i Montanita(hvor vi var på nyttår). Sleid litt med øyra då 3 dagar ittepå, men så blei det piskade godt igjen.. Men dokk kjenne meg og min kropp, eg fekk selvsagt heila greia i retur nå i helgå i dobbel styrke. Var sjå lege idag og fekk meg medisiner, så nå skal det ordne seg.. Er allerede på bedringens vei. satser jobb imårå:)

Kan forresten nevne at eg var i Santa Domingo igår, det ligger vest for Quito, og tar 6 timer en vei med bil. Der var eg med misjonærene Andreas og Andreas, samt direktøren for D-Miro Bruno og to andre høye herrer fra D-miro. Vi skulle på befaring, for å sjekke ut kontorlokaler og selve stedet. Misjonsalliansen skal nemlig åpne ett nytt D-miro kontor her. Det var fantastisk gøy, fekk sitt utrolig masse(90 prosent bananer, hehe). Men ja, behover for ett kontor i Santa Domingo var absolutt til stede. som i Guayaquil var det også her mye fattigdom. Generelt var byen utrolig stygg, massa masse stygge bygninger....

Jadda. Eg kunne fortalt mye mer, men eg trur du har fått nok for denne gang!!:)

Guds Fred

 

 

Tags: Adventures

Comments

1

Sånn ja! :)
Kjekt å lesa at du har det så kjekt!!
Ring snart!!

  Bodil Jan 18, 2008 3:29 AM

2

Utrolig spennende lesning. Godt nytt år!

  Anne Berit Jan 18, 2008 4:03 AM

3

Bra jobba broder;)

  broder Jan 22, 2008 7:34 AM

4

Kjære kjære broder;)Nå e det søndag, og søndag om tre uker sitte eg og litlasysterå på flyet i retning Guayaquil! Fyttigrisen eg glede meg!!! Blir STORT å se deg igjen Trond;)Ring meg snart då:) Hadde vore kjekt å hørt fra deg snart!!! KLEM

  anita:) Jan 28, 2008 4:16 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about Ecuador

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.