Existing Member?

Ut På Tur Aldri Sur Hola Amigos! Jajamensann.. Velkommen skal du være til min lille reiseside. Kjekt at du tok turen:-) Her vil du kunne lese om hvordan det står til med meg i Ecuador, samt se flotte bilder fra mitt fantastiske Nikon D40 kamera.

GO JUL:-)

ECUADOR | Wednesday, 26 December 2007 | Views [377] | Comments [3]

En velsignet Jul ønskes deg fra Ecuador:-)

Måtte den være fylt av Guds Kjærlighet. Julen er en fantastisk tid, hvor muligheten for å gi noe til din medmenneseker er lettere enn det er ellers i året. Benytt denne muligheten kjære leser, til å gi som det jomer(er det ikke det man sier?). Jeg snakker ikke bare om gaver(som er en fin ting det også), jeg snakker om å gi noe av deg selv. Bare ett lite smil kan bety mer enn du tror; GI SÅ SKAL DU FÅ! Dette er virkelig noe av det jeg har lært mest når jeg har jobbet med fotballskolen i guayaquils slum. Hvor mye en liten oppmuntring, ett lite smil, ett klapp på skulderen, faktisk kan bety. Det handler om å ikke være redd for å gi masse av seg selv, ikke være redd for å drite seg ut. Må du stå i midten og danse noe som skal ligne en dans for å lage stemning, ja da er det vell bare å gjøre det:) Jeppe det var dagens tale. 

Jeg er nå ferdig som fotballvollontør her nede, det har vært en nydelig opplevelse, hvor jeg har opplevd masse, samt lært masse om meg selv og andre. Det som står videre på programmet nå er D-Miro. Noe som jeg gleder meg veldig til. Er det noe jeg virkelig har tro på i kampen mot fattigdom og undertrykkelse så er det mikrokredit. Akkuratt hva jeg skal gjøre er ikke 100 prosent avklart. Det blir nok litt prøving og feiling i starten tenker jeg... lage veien mens vi går den.

Yes, eg kan fortelle at eg hadde en veldig bra Julaften igår. Det var først Gudstjeneste her på Casa Alianza, med julespill, sang, og tale av Kjetil(Utstending for normisjonen her nede). Etterfølgt av god norsk grøt med mandel( som jeg desverre ikke fikk), vi gikk rundt juletreet, før det ble avsluttet med bading i bassenget:) Tviler på du gjorde det igår, altså bade i bassenget! Jadda, så ble det etter det lunsj i bloque C(leiligheten til oss vollontører). Meget hyggelig, nydelig mat, en fantastisk bra pyntet leilighet av meg og Knut, og ikke minst godt selskap. her i Ecuador feires ikke julaften før 24:00, så vi reiste ikke til min spansklærer Lily(som hadde invitert alle oss vollontører hjem til seg) før 23:00. Hos Lily ble det en smak av nydelig go mat, Kalkun!! Her gis det av det man har. For en fantastisk familie med masse hjerterom. Hvem i norge hadde invitert hjem 10 vollontører på selveste julaften?? Stoooort! Det ble julesang, og spilling på forskjellige instrumenter( hun ene av de to søstrene var vistnok ganske musikalsk, det ble dratt fram både trommer, keyboard og trekkspill). Vi kjørte også pakkeleken for dem, som ble en vinner! jajamensann, kvelden var over i halvfiretiden, da samtlige av oss var veldig fornøyde, men også veldig trøtte:)

Koselig å kunne skrive til deg denne første Juledag!

Håper du får en fortryllende Jul videre, så snakkes vi:-)

"Gi så skal du få"

Tags: Adventures

Comments

1

Kjekt du jer oss litt bra å underholdanne lesestoff her me sidde på jobb på Tungland:)
Lykke te me mikro-kreditt-jobben!

Klemmer fra Bodil og Møyfrid

  hildegunn-moyfrid Dec 26, 2007 10:28 PM

2

Hei Trond!
Høres ut som dere hadde en god julefeiring der nede!Og hvordan ble det nye året feiret? var dere i montanita eller? Jeg begynte å feire med en ehl del venner, men min kjære ble sjuk så han måtte kjøres hjem. Men jeg fikk med meg midnattsgudstjeneste, så da ble det nytt år allikevel. Det blir spennende å høre om hva du skal gjøre i D-miro. Jeg har tro på at du kan gjøre en god jobb der. (åssen går det med spansken forresten, flyter den??) Jeg har begynt i ny jobb i dag, på rikshospitalet, tror det blir veldig bra. Jeg fikk jobben uten nattevakter og helgevakter, hva mer kan man drømme om som sykepleier...

Noe sladder å komme med fra Casa Alianza da? Kan ikke du hilse så my til Teofilo fra meg, og selvfølgelig til leo og alberto (og resten av gjengen der nede) og si at jeg savner dem.

Godt nytt år, min venn.
Klem Emma

  Emma Jan 3, 2008 6:09 AM

3

Trond!!

Dette e for sløvt! DU har endå ikkje skreve et innlegg i 2008? Leve du?

Klem søsteren som snart komme på besøk!

  Bodil Jan 14, 2008 7:06 PM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about Ecuador

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.