Existing Member?

Pakkasta paossa

Balille...

MALAYSIA | Thursday, 29 June 2006 | Views [535]

26.-28.6.2006 KK, Borneo, Malesia

Auuh, sattuu!!! Jalat eivät kanna minnekkään. Onneksi niiden ei tarvitsekkaan vaan saan rauhassa parannella kinttujani rasituksesta pari päivää. Hostellini rappusissa kohtasin dilemman jonka päätin ratkaista peruuttamalla rappuset. Toinen vaihtoehto olisi ollut tulla pyllymäkeä. Jotain ruokaa ja lisää vettä oli saatava ja niitä onneksi löytyi alle sadan metrin päästä hostellilta. Seuraavana aamuna lihasten kunto ei ollut kohentunut juurikaan joten ensimmäisen exitin tein vasta 17:30 kun olin sopinut tapaavani CenterPoint ostoskeskuksessa Sirpan ja Yumin leiriltä. Sirpa oli löytänyt hostellilta vielä toisen Japanilaisen mukaan. Tyttö oli minuakin pienempi ja aivan kuin nukke. Suuret ruskeat silmät, virheetön iho ja leveä hymy. Tyttö esitteli itsensä Lollyksi. Läksimme katsomaan rantaan auringon laskua ja sieltä syömään. Tilasin suuren TomYam-keitto annoksen josta jaksoin kuitenkin syödä vain neljänneksen. Lolly pisti poskeensa sitten loput vielä oman annoksensa päälle ja me muut katselimme kummissamme vierestä ja ihmettelimme minne se kaikki ruoka oikeen menee? Välillä Lolly kuitenkin kiljaisi ”Oishi”(hyvää) ja jatkoi. Massut täynnä halusimme sitten lähteä oluselle. Seuraamme liittyivät oppaat jotka aiemmin olin tavannut koskealaskiessani ja iltaa jatkettiin kuudestaan. Millään ei olisi malttanut sanoa hyvästejä mutta sitähän se matkaajan elämä on. Ja taas piti pakata. Mieleni ei tehnyt laisinkaan lähteä Borneolta eikä ollut kaukana että Balin kone olisi lähtenyt ilman minua. Aamulla kuitenkin nostin rinkkani taas päättäväisesti selkään ja niin jäi Borneokin taakse.

Jos siellä koti Suomessa nyt joku kuumeisesti miettii seuraavaa matkakohdetta, mulla on vain yksi vastaus. Lähtekää ihmiset Borneolle!!!!

Kota Kinabalu-Kuala Lumpur-Bali. Viimeinen lento oli todella kylmää kyytiä. Koneessa oli 14astetta lämmintä. Kaikki palelivat. Myöskin turbulenssia oli normaalia enemmän. Perillä Balilla oltiin illalla kahdeksalta ja ihan kiva hotellikin löytyi. Vieressä on hyvä Italialainen ravintola josta tilasin lasagnen iltapalaksi, katselin kymmeniä leijoja taivaalla ja menin nukkumaan.

 

Tags: Relaxation

About surfinns


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.