Existing Member?

Pakkasta paossa

KL

MALAYSIA | Monday, 12 June 2006 | Views [358]

11.6.2006 KL, Malesia

Päivän ohjelmaan oli buukattu vesi ja huvipuistoa. Painelimme siis heti aamusesta bussilla Sunway Lagoon nimiseen paikkaan. Yllätys, yllätys, periltä löysimme hillittömän ostoskeskuksen jonka läpi aloimme luovia. Matkalla näimme mm. Täysikokoisen luisteluradan! Ostoskeskuksen läpi päästyämme tulimme korkealle vesiputoukselle ja alhaalla avautui laakso täynnä huvilaitteita, aaltoaltaita joissa voi surffata, vesiliukumäkiä, hiekkarantaa, viidakkoa ja parisataa metriä pitkä riippusilta. Siis kunnon keidas keskellä kaupunkia. Nämä kaikki ostoskeskukset tai miksikä noitakaan enää kutsuisi menee niin yli ymmärryksen ja täysin hulluuden puolelle...

Riemusta kiljuen syöksyimme puistoon ja päätimme käydä kuivat laitteet läpi ensin ja sitten nauttia vesipuiston puolesta. Päivä painui nopeasti iltaan ja kun tulimme huvipuistosta oli W&F tulleet meitä vastaan.

Koska Wolfgang ja Franco olivat päättäneet jatkaa seuraavana päivänä Singaporeen sovimme juhlivamme läksiäisiä oikein kunnolla. Franco alkoi kuitenkin voimaan pahoin ja joutui jäämään hostellille mutta loppu porukka vahvistettuna vielä paikallisella oppaalla, Zulla (meidän guesthousin respasta) ryntäsimme kaupungin yöhön ja tanssimme aina pilkkuun saakka.

 

Tags: Party time

About surfinns


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.