Existing Member?

Pakkasta paossa

Suuressa Cityssä

MALAYSIA | Sunday, 11 June 2006 | Views [318]

10.6.2006 Kuala Lumpur, Malesia

 

Huonosti bussissa nukutun yön päätteeksi pääsimme auringon noustessa Kuala Lumpuriin. Kaupunkiin jossa Suomityttö tuntee itsensä pienemmäksi kuin onkaan. Jo ennen bussista ulos pääsyä taksikuskit hyökkäsivät kimppuumme kuin hait saaliin perässä, tällä kertaa tuli hieman ärähdettyä. Huomasimme ettei suunnittelemamme guesthouse ole kovinkaan kaukana joten kävelimme chinatowniin ja asetuimme asumaan paikkaan nimeltä Wheelers guesthouse. Hieman rähjäinen betoni bunkkeri mutta siisti, eikä ötököitä. Myöskin henkilökunta oli veikeetä porukkaa jotka heitti huulta kokoajan. Katolle oli rakennettu auringonottoterassi jossa tällä hetkellä kylläkin oli hillitön kisastudio rakennettu jotta jalkapallokansa saa katsoa pelejä viileän oluen ja ranskalaisten kera.

Koska ilmastointi toimi vain yöaikaan päätimme samantien lähteä tutkimaan tätä ihmeellistä uutta pilvenpiirtäjien täyttämää kaupunkia. Löysimme tiemme Lake Gardensiksi kutsutulle puistoalueelle jossa poikkesimme perhospuutarhaan. Todella suuria ja kauniita perhosia tuhansittain lenteli ympärillä ja tulipa jokunen ihan kädellekkin.

Olimme sopineet W&Fn kanssa tapaavamme myöhemmin KL Towerissa (paikallinen näsinneula) joten lähdimme puutarhasta metrolla sinne. Reilun kolmensadan metrin korkeudesta ihailimme kaupunkia ja vielä korkeammalle kohoavia Twin Towersin torneja. Sieltä köpöttelimme maistamaan uuden maan makuja (jotka ainakin siinä ravintolassa oli pettymys) ja ostosparatiisiin nimeltä Times Square. Putiikkiin päästyämme alkoi huimaamaan koska kerroksia oli 14 ja jokisessa mitä kalliimpia putiikkeja. Löytyi ostoskeskuksesta myöskin kunnon huvipuisto suuren vuoristoradan kanssa joka teki monta luuppiakin, kaksi elokuva teatteria, normaali sekä IMAX, ravintoloita joka makuun yms... emme ehtineet nähdä puoliakaan... Menimme elokuviin katsomaan Over the hedge:n. Hauska pätkä J Vielä piti käydä sushilla, ja kun pariskuntaa rupesi väsyttämään lähdimme hostellille. W&F ja Minna viimeisteli illan vielä oluella.

Tags: Sightseeing

About surfinns


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.