Existing Member?

Karro och Oscar gör Världen

Phuket/Patong

THAILAND | Saturday, 25 January 2014 | Views [843]

 

Så första natten är avklarad i patong. En massa turister och glädjeflickor på bangla roads.  Där finns för er mäns intresse också barflickor. Men passa er att spela fyra i rad mot dom. Måste ju erkänna att dom är duktig som fan på att spela detta spel. Nu råkar Karro vara bra på fyra i rad men efter en massa öl så går det inte riktigt som planerat. Verkar som man tappar vettet när man dricker så jag förlorade faktiskt.  Vi hade en trevlig barflicka som tydligen har en pojkvän i samma ålder som henne själv från Övik. Där ser man. Frågade såklart om han var snäll mot henne annars skulle vi ordna detta till henne. Men han var tydligen snäll. Tyckte dock lite synd om henne att hon fortfarande behövde jobba som barflicka när hon ändå var tillsammmans med honom. Hon visade bilder från Övik och skrattade åt all snö som hon skottade. Lärde henne många användbar ord på svenska som "snuskgubbe" "äckelgubbe" tänkte att det var bra för henne kunna dessa ord om en äckliggubbe från Sverige skulle kommaförbi och tafsa. hon fick ju såklart en översättning på engelska. Från det ena till det andra måste bara varna er som ska åka till detta turistparadis (som Mallis ungefär) att det är farligt med köp en öl eller drink få en. Även om man vet att man betalar för båda eftersom priset är mkt högre än normala Så blir man full efter en stund. Just det ja, vi hade också en transa var också barflicka (vettifan vad hon om ifrån men hon satt där helt plötsligt). Hon vann såklart över Oscar i fyra i rad så han fick bjuda henne på en Ladydrink som egentligen består av valfri dricka utan alkohol för 169 bath.  På vägen hem åkte vi motorcykel, Thailändarna kör som tokar här, men han fick hem oss oskadda för 200 bath. 

 

Idag har vi varit på staden. Hittade bara en sak. såklart ett plagiatkopia av Jimmy Choo börs. (ja i norrland heter det börs och inte plånbok) För att få uttrycket börs klargjort så säger jag så här börs = ungdomar, medelåldern Plånbok= pensionärer portmonä=Riktigt gamla tanter ha sånna. frågor på det? Bra då går vi vidare till min shoppning. Jag lyckades pruta ner den bra tycker jag. Han vann ju såklart men fick ner den från 1325 bath (ca 260 kr) till 350 bath (ca 68kr) Bra deal. high five till mig. Jag fular mig alltid vid prutning, påstår saker så tillslut får jag lite som jag själv vill. Viktigt notice! Såklart ska man inte köpa dessa eftersom man ska tänka på designern jag vet. Nu var det så att jag tyckte om den riktigt mkt och kunde inte få bilden bort från näthinnan innan jag hade den i handen. Sen så ropade den på mig Karro jag vill att du äger mig, köp mig, jag vill sågärna att du har mig. Inte riktigt mitt fel faktiskt. Tyckte lite synd om börsen så kunde inte vara så ond att inte köpa den. Nog om mig. hur har Oscar det idag. Ja min lilla prins mår sådär idag. Han har fått symotm såsom illamående och yrsel. Han uppger att han ej är bakis utan har vätskebrist. Han är ju ändå nästan narkossyrra så jag måste ju tro på honom eftersom jag bara har grundutbildningen med några extrakurser i mitt CV. 

Vi ber om ursäkt för endast text och inga bilder men ni ska veta vilken procedur det är att lägga ut bilder på denna blogg. Därför får ni följa oss på intagram för bilder ist. 

Kisses and hugs på valfritt ställe från oscar! Karro snålar med detta idag så en puss eller kram på pannan får räcka för mig! 

 

  

 

 

 

About oscarskarin


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.