Existing Member?

Karro och Oscar gör Världen

PADI OW Phi phi

THAILAND | Wednesday, 22 January 2014 | Views [348] | Comments [1]

sådärja då var alla tester och prov klara. Godkänt. Så nu får jag dyka. Klarade tillslut att ta av mask under vatten i 30 sekunder sätta på mig den och tömma masken.Låter kanske töntigt men visa få en väldigt stor reaktion på detta ungefär som att får känslan av att luftvägarna krampar med bara regulatorn i munnen. Kan ju lite förstå folk som har en ofriluftväg efter detta. Efter att blivit skitförbannad på mig själv så klarade jag det. Tänkte att jag har ju Oscar lite längre bort som kan luftvägar och min instruktör lär väl ändå inte låta mig dö på 6 metersdjup sådär. Efter detta klarade jag också av halv fylld mask och fylld mask. Fick lära mig att man absolut inte får säga cyklop utan det heter mask.

Idag dök vi var på 18 metersdjup idag. Grumligt i havet. sista dyket var helt klart det bästa även om man tänker på havsförhållandet.  Men har hört att alla tycker det och kan ju kanske bero på att man är mer avslappnad och börja få kontroll på sin andning och sin kropp.  Reslutatet av dagen: Dykarsert och 3 öl fattigare för att jag under min första dag la upp masken på pannan. " Det är bara nervösa dykare som sätter upp masken så" men efter tre strafföl så har Karro lärt sig detta också. 

Oscar har blivit frisk också från magsmärtorna så han har varit med mig och dykt i 2 dagar nu. Han kan dyka den mannen. Dock upplever han nu olikstora pupillar men så stor skillnad tycker inte Karro. något större pupill evenuellt vänster om man jämför med höger som kan bero på ljuset.Ja vi våran fina bungalow i högstandard är ljuset sådär. Myggor här på Koh phi phi äter förövrigt upp oss. Men nu ska vi ha ett riktigt bra medel sa apoteket som Oscar köpte denna underbara gåva av. 

kisses and hugs! 

 

 

Comments

1

Hallå!
Gött att ni är ute och dyker! Grattis till certifikatet!
Akta er för vassa saker på botten, dom är elaka och gör ont! Hade behövt er expertis efter Magnus handgemäng med Mr Crown of thornssjöstjärnan :). Hoppas att ni får många fina dyk!

  Magnika Jan 22, 2014 6:35 PM

About oscarskarin


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.