Existing Member?

Karro och Oscar gör Världen

Koh Phi phi

THAILAND | Sunday, 19 January 2014 | Views [422]

Nu är vi sedan 2 dagar på Koh phi phi. turisternas paradis. Fler turister än invånare. Vi båda känner att det kanske inte är topp ön. allt är dyrare om man tänker på vad det kostar på andra öar och städer i Thailand. Förut kom vi undan med 500 baht för en middag per person och 4 st Chang. Här i Phi phi betalar vi 840 bath för samma sak. Små pengar kanske men ändå.

Oscar har haft ont i magen sedan han kom till Phi phi stackarn. Fast som pensionärerna olika sängar. Karro har hittilis klarat sig bra. Peppar peppar eller som Karro och Berri (dra i örsnibben och låter och knackar i ett bord)

Första dyket för Karro idag kan ju kanske jämföra det med en blöt katt efter första doppet. Ja hade föreställt mig att andas som i luften. Men icke- Andas hela tiden men inte med näsan. Dimma på cyklolopet gjorde att det var omöjligt att se vad instruktören gjorde och heter man Karro high fivar man heldre än att den hand ska betyda stopp. Bästa var ändå när karro inte fattade att det fanns betskena på regulatorn utan stoppade hela regulatorn i munnen och klagade på att vatten kom ner.  En kallsup senare och liten kräkning så fortstodd även Karro att man ska inte svälja hela utan bita i mitten med sluten mun. Att lära sig att endast andas med munnen och tryckutjämna med näsan för cyklopet kom väl efter en halvtimme. Kanske var min bästa övning att ta bort vatten från cyklopet som en första start i vattnet och andas med näsan så försvinner vattnet.  Under instruktion har Karro lyckas med att andas med regulatorn.  Tränat på in och utandning för att med andningen kunna åka upp och ner med kroppen. Ni hörde rätt Karro som inte har någon som helst kroppsuppfattning. Tagit av mig dykvästen och vikter ovanför och under vatten ytan. Tagit bort vatten från cyklopet och tränat på "slut på luft" och delat alternativ luft med min instuktionslärare.  har lärt mig att boxera min parkamarat på bästa sätt och lite till. Fick simma tillbaka har väl (om oscar inte läser) så där dålig bedömning på att hitta tillbaka. simmade i från min lärare ut i havet såg en firre och tittade upp och han vislade på mig att komma till honom. Tittar ner i vattnet mot hans riktning och forsätter till fel ända. Gav upp och la mig på rygg och paddade tillbaka med mina fina fennor. Som ni flesta vet så hatar Karro att vara dålig på saker så stolt är hon inte över sig själv just nu. 

Imorgon ska vi till det stora havet och dyka. Oscar följer med som stöd eller? Oscar glad. 

 

About oscarskarin


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.