Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

sydney och the blue mountains

AUSTRALIA | Sunday, 22 January 2006 | Views [634] | Comments [2]

hej, nu var det dags att skriva ordentligt igen. vi har varit ett par dagar i sydney, turistat lite, sett opera huset, atit lyx lunch uppe i ett torn, kollat funkiga museer och sant dar som turister gor. sydney ar valdigt stort men kanns inte sa stort anda. det ar aldrig sa mycket folk pa samma stalle sa det ar inte sa stressigt... men annat blir det val imorogn nar det ar australia day da lar det bli tok mycket fest o folk har!!

i mandags akte vi med taget tva o halv timme till blue mountains (bergen ar inte blaa men eukalyptos tradens olja stiger till skyn och i atmosfaren sa ser det blatt ut) dar har vi gatt runt pa riktiga bushwalks, sag en rolig fagel som sag ut som den hade en kattsvans?? mysko... men sa ar vi ju uppochner... forsta dagen gick vi tva promenader det tog ca tre timmar, vi drack tok mycket vatten for det var otroligt varmt och solen sken starkt, vi sag jatte fina vyer over bergen eller det ar egentligen en canyon, andra dagen var vi beredda pa att dricka mycket vatten men den dagen var vi inne i ett moln sa vi sag nastan inget och det var mycket svalare nastan lite kallt... 1929 sa rasade en stor del av blue mountains bara ner i dalen, eftersom det ar sandsten sa hander det lite da och da, lite kusligt, men anda bor folk mitt ute pa klipporna. vi sag de tre systrarna som var sju fran borjan men som rasat ner en efter en, de raknar med att om en milj. ar sa finns inga systrar alls kvar....

det var ett mycket fint stalle aven nar vi var inne i ett moln och knappt sag nagot alls! och nu ar vi tillbaka i sydney igen! lite mera turistande att gora!!

Tags: The Great Outdoors

Comments

1

Hej lilla vännen. Det blev en liten berättelse, men men bättre än inget.Ni har tydligen fullt upp med att se er omkring. Hoppas du mår bättre.I morgon drar Hindersmässan igång. Babbla är på väg :)kramar till er båda. mamma &co

  mamma Jan 25, 2006 2:07 AM

2

....nu har du lagt till lite nytt sedan jag skrev...

  mamma Jan 25, 2006 7:04 PM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.