Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

sightseeing tur med en rolig liten man

MALAYSIA | Saturday, 26 November 2005 | Views [578] | Comments [2]

idag akte vi med en rolig liten man runt pa sighteeing tur i KL. vi tog en svang forbi batik fabrik och fick lara oss lite om hur man gor det, tittade in i en laderfabrik dar de hade riktigt krokodil lader, en tennfabrik och kollade pa ett gummi trad! det kommer liksom gummi direkt fran tradet, jatte skojsigt!!

sedan bar det av till Butu Caves. som skulle vara nat verkligen vart att se! man vvar tvungen att ga upp for 272 trappsteg for att komma in i grottan... under stekande sol... var dyblot redan efter tio steg... inne i grottan sprang det runt en massa apor och ville tigga mat. den lilla roliga gubben hade varnat oss innan vi gick in att aporna stjal ens vaska om man inte haller den under uppsikt, det hade hant for en japansk turist och apan hade tagit vaskan hogt upp i berget sen... roliga var de sma aporna iallafall, sag lite ut som herr nilsson! dar inne fanns ocksa ett hindu tempel med massa elefanter och krusiduller. och i sin jakt att finna det perfekta kortet snubblade Ferran pa en sten bumling och min kamera gick i tusen bitar... nee kanske inte tusen men iallafall fem... ojojoj... ska leta pa forsakringspappret nar jag kommer hem... ferran klarade sig bra dock fick lite skrubbsar bara lite pa armbagen!

nu har vi borjat planera att aka till en liten o ungefar fyra timmar ifran har. sag sa dar paradis aktigt pa bilderna!! hoppas i verkligenheten ocksa! palau pangkor eller nat sant heter den!

ja vad har vi mer gjort idag... hmm... inte mycket... nee det var nog allt for nu!!

Tags: Sightseeing

Comments

1

Hej Lite synd om kameran men köp dig en ny, det är väl bra pris där nere. Här har det börjat snöa lite grann. Babbla o jag ska dra till stan o kolla läget. Sedan ska jag ta fram julljusstakarna och alla mina ca 120 tomtar Se till att plåstra om Ferran ordentligt. kramelikram från hela familjen.

  Mamma Nov 26, 2005 7:56 PM

2

Jättefina bilder! Har gått i min egen lilla värld och tänkte inte på att ni redan är där! Tiden går ju så jäkla fort. Du var verkligen jätte vacker på korten från bröllopet och allt. Skönt att jag inte är någe avundsjuk i alla fall sittandes febrig här hemma framför datorn och tittar ut på snön (haha) vem vill ha palmer när man kan ha kyla?;) Träligt läge m kameran:( men tur att Ferran inte slog sig fördärvad. Snart kommer lisa hem;) Jag må gå nu. ta hand om dig själv och ferran och jag förväntar mig nästan ett vykort snart! (jag vet att grejen m såna här dagböcker är att ni inte ska behöva skicka kort mm, men kom igen!!) Kramisar a

  anna Nov 30, 2005 6:34 AM

 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.