Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

nu ar vi framme

MALAYSIA | Thursday, 24 November 2005 | Views [530] | Comments [1]

efter fjorton timmar av plan sa landadde vi antligen i K.L! hamtade ut vaskorna och allt gick jatte smort, sedan hoppade vi pa bussen och brummade in mot stan, vi chansade pa att turen skulle ta ca en timme... oj vad fel vi hade... tre timmar senare och ca 40 varv runt kuala lumpur senare blev vi avslappta utanfor hotellet! har ar det fint och rent inga klagomal har inte.idag har vi varit runt har i china town och sedan knallade vi till little india.

och varfor sa ingen till lilla martina vad jet lag var? trodde liksom att det bara var att man blir lite trott och stel efter flyget att det sedan betydde att man ligger somnlos en hel d\natt eftersom huvet tror att det ar dag trodde jag aldrig... jet lag ar inget jag rekomenderar... klockan elva imorse kunde jkag iallafall somna antligen...

summan av kardemumman so far ar att det ar smutsigt, varm och luktar bajs... och inte lite bajs utan mycket! vet inte om jag tycker sa mycket om denna staden... den ar sa bullrig och fastan de sager att det bara bor 1.3 milj har sa kanns det som om minst en milj konstant ar pa sin moppe eller kor unt med sin bil. for det ar bilar overalllt.

och de saljer hundar ur burar... de var sa sota och fina sma valpar(nee pappa jag klappade inte dem!!) tittade bara lite

vi drar nog ut till petronas imorogn och sedan lamnar vi nog stan tror jag.. vi far se hur vi tycker om den delen av stan forst!

eftersom att jag gjorde varsta tabben och nyss deletade allt jag hade skrivit sa blir det inte mera an sa har kommer inte ihag...

tjopp tjohej

Tags: Adventures

Comments

1

Hej Kul att resan gick bra. Vi har varit hos Omi o städat o ställt fram adventljusstakar.Nu har vi Babbla med hit o i morgon o på lördag ska vi göra stan.Vi har just ätit klyftpotatis o älgköttbullar(Babblas) o röd vin. Gottigott. PussÅkram från familjen.

  Mamma Nov 25, 2005 6:33 AM

 

 

Travel Answers about Malaysia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.