Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

Brollop

SPAIN | Sunday, 20 November 2005 | Views [891] | Comments [1]

                          

igar var det dags att ga pa brollop! och traffa alla ferrans universitets kompisar! det var anna o raul som skulle gifta sig. anna vacker som en filmstjarna valde enligt mig en lite ful brollopsklanning lite for mycket 80tal och tull overallt. men hon var stralande anda! vigseln var i barcelona, men jag forstod inte mycket av vad tanten sa..., sedan akte alla vi buss i ungefar en halvtimme till ett stalle norr om bcn dar mottagningen skulle vara. jag var hungrig redan nar vi satte oss pa bussen... men men... inget att gora det fick helt enkelt vanta.

kanapeerna var helt ok, smakade dock inte pa det friterade kaninbenet som serverades. minglade lite dar.. sen skulle martina ga pa toaletten i kon motte jag en tant (tror att det var brudgrummens mamma) hon borjade prata spanska med mig, sjalvklart forstod jag inte ett ord. sa jag hoppade bara glatt in pa toaletten nar den blev ledig! men nar jag kom ut igen star en tant i rod kjol utanfor och ger mig en sakerhetsnal och sager nat pa spanska jag spelade med och sa vale vale! tankte att hon sakert menade att hon ville ha sakerhetsnalen i kjolen sa att knappen inte skulle ga upp. sedan gled jag tillbaka till tillstallningen.

middagen som serverades var langostin o skink sallad, nat kokt kott som smakade kalops, mandarinsorbet, citronmoussetarta. helt ok men foratten var lite svar att ata eftersom langostinerna inte var skalade... btollopet jag gick pa i somras var sa mycket battre mat! sen blev det disco... och jag gillar inte att dansa... speciellt inte den spanska stilen, de sag alla ut som julio englesias nar de drog fram over dans golvet! jag satte mig hellre ner och pratade lite granna med de som kom forbi och kunde engelska forstass. tur hade jag ju att carlottas snubbe ar amerikan sa det gick ju prima. han var fran atlanta och pratar ju en san underbar dialekt!! som elvis presley fast han ar blond forstass. han var trevlig varre. men det var ju resten av ferrans kompisar oxa alla ville liksom ta hand om mig lite granna eftersom jag var den nya och lilla i ganget. Marta kom fram till mig o sa att hon minsann hade en kompis fran switzerland jaha sa jag... sen fortsatte hon pratar ni franska dar eller? nee vi pratar svenska i SVERIGE sa jag... jaha oj... sen blev det en sandar pinsam tystnad och sen hoppade hon tillbaka till dansgolvet.

en trevlig kvall var det, riktigt roliga ar de aven om de flesta inte riktigt var sa haja pa engleska sa var det annu roligare nar de forsokte! och coolaste saken ferrans kompis dani trollade bort en servett i handen. jag forsokte kolla vart den tog vagen men fatar det inte.. helt otroligt!

och det var det bussen tog os tillbaka in till barcelona vi skulle till nagot krog dar men vi var hungriga sa vi gick o tog en macka och sen akte vi hem istallet.

och det var allt!

ikvall ar det coldplay konsert!!! jippiii!!

Tags: Food & eating

Comments

1

Vilken fin klanning du har!!!

  Millan Nov 26, 2005 8:06 PM

 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.