Existing Member?

ååå vad långt borta Denna dagboken kommer vara om våran resa till malaysia och australien. den 22 november börjar resan med första stoppet kuala lumpur och malaysia.

dagen innan brollopet

SPAIN | Saturday, 19 November 2005 | Views [544] | Comments [3]

nu ar vi i barcelona! har turistat lite idag och akt en bat. vi var och at lunch med laia, isa och ana och sen nan tomte som hette ursula, henne tyckte jag inte sa mycket om... vi at pizza pa marknaden det var tok gott! sen sa gick vi och halsade pa ferrans farmor och sen kom vi tillbaka hit!

                                               

imorgon ar det brollopsdags, jag provade outfitten forut for att se hur det sag ut och det var helt ok. det blir ett stort brollop de tror mellan 170-190 personer... aj aj aj...fran elva till nasta morgon... far sova lite extra i natt for att orka!

tre dagar kvar till stora resan borjar...om man inte raknar idag... nervositeten ar nere lite nu men antar att det kommer tillbaka till pa mandag. vi far se hur det blir..

tudeliluuu

Tags: Sightseeing

Comments

1

Hej lilla vännen. Du måste skriva och berätta om bröllopet. För att inte tala om konserten på söndag. ha det bra och nyp i stjäten.

  Mamma Nov 19, 2005 4:52 AM

2

lol på mamma ;D Hej Martina!, värsta feting bröllopet det blir :O ta det lungt med tårtan vettja, eller tvärtom kanske, och ta det lungt på Coldplay, jag har hört rykten om att dom kastar ut jätteballonger under "Yellow" värsta... Puss och kram Lennart Svan

  Bengt-Ghöran Nov 19, 2005 6:03 AM

3

Just nu har det börjat snöa. kl19.30 kram

  mamma Nov 20, 2005 5:33 AM

 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.