Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Fredericksburg, Virginia

USA | Tuesday, 19 June 2007 | Views [882] | Comments [2]

6. juni ...

I hjertet af den amerikanske borgerkrig lå den smukke by Fredericksburg. Den ligger lige mellem Washington DC og Richmond og var blandt andet grundet en flod brændpunkt for mange tragiske slag. Nord og Syd bankede hovederne sammen i fire store slag, som tilsammen kostede over 110.000 mennesker livet.

Byens museum og de dertil hørende historiske områder fortæller med al tydelighed de frygtelige omkostninger krig og ikke mindst slaveriet havde. Og det gipper i en når man går rundt og ser på stederne. Man behøver ikke at have aftjent sin værnepligt for at vide at den tids krigsførelse betød død i store tal.

Fredericksburg er en hyggelig by, som lever på eftermælet byen fik. Turismen er ikke udpræget, det er tilgengæld tempoet. Alting går meget langsomt.

Krigshistorie er virkelig spændende. At kunne gå på steder, hvor virkelige tragiske episoder i verdenshistorien fandt sted er en speciel oplevelse. Man bliver ydmyg over at leve i vores tidsalder.

Se flere billeder her: Fredericksburg fotogalleri

Tags: Virginia

Comments

1

Hej Line og Henrik! Det er da utroligt hvad I har set og oplevet. Jeg glæder mig til at se jer igen, når I er kommet hjem. Rigtig god fornøjelse de sidste dage. De kærligste hilsner, og gode ønsker for jeres hjemtur. Bodil

  Bodil Jun 25, 2007 9:36 PM

2

Hej Bodil<br><br>Tak skal du have. Vi er nu landet i Marietta, Georgia - hvor vi skal være den sidste uge. Vi har stadig nogle steder vi skal se, bl.a. Martin Luther King, Jr.'s museum/hus/kirke/og meget andet.<br>Varmen er ved at tage livet af os. Vi har dagligt haft 35-40 grader med meget høj luftluftighed. Varmen har fulgt os lige siden vi ramte Boston, så det har været dejligt at køre lidt ind i landet igen. Vi glæder os også meget til at se dig igen. Vi håber, du har det skønt og nyder det dejlige vejr i Danmark.<br><br>Kæmpe kys og kram til dig.<br><br>Kærlig hilsen Line og Henrik

  line_henrik Jun 26, 2007 1:03 AM

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.