Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Phoenix, Arizona

USA | Saturday, 10 March 2007 | Views [889]

16. februar

Phoenix er en dejlig ren og ordentlig by. Den er mega stor. Den er vel 50x70 km stor. Det er 5-7 bydele som er smeltet sammen. Det er sket meget vellykket - hvis man er til stille idylliske byer uden kæmpestore bygninger og larmende gader. Det er en storby som er lagt ned midt i ørkenen. Her er de sædvanlige indkøbscentre, men de er lidt pænere end de plejer af være.

Her er en tiltalende arkitektur præget af sten og kaktusser. Downtown er begrænset og det er rart. Her er sikkert ... tror vi da!

Byen er Henriks ynglingsby - uden for Californien. Line er stadig vild med Houston.

Byen har været vores base i en uges tid, mens vi også tog til Grand Canyon og Meteor Crater. En tidligere US Marine Corps - totalt bonnet op på anabolske steoider - med eget gym (Apollo's Gym) gav os fri træning en uge. Derfor fik den ikke så lidt på den konto.

Vi var til lad-os-putte-en-to-værelses-lejlighed-ind-i-en-lastvogn-og-kalde-den-en-campingvogn show. Et totalt sociologisk studie i hvordan den almindelige pensionist bruger nogle af alle sine penge og tid på at rejse rundt i landet. Og tro ikke at det er en mandeting ... oh, nej. Kvinderne elsker det. Yderst morsomt.

Fik en dejlig oplevelse på Bad Ass BBQ. Fik ribs og chicken. Mand. Vi er stadig mætte.

Se flere billeder her: Phoenix fotogalleri

Tags: Arizona

 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.