Existing Member?

Line og Henriks rejsejournal 3. januar 2007 til 1. juli 2007

Big Bend National Park, Texas

USA | Thursday, 15 February 2007 | Views [695] | Comments [3]

12. februar

Endelig! Vores første national park. Efter halvanden måneden med sydstater er vi kommet til national parken som ligger så isoleret i Texas at de færreste udenfor Texas kender til den.

Alle i Texas kender den - for den er en del af The Texans Mountains. Dette er dog en meget stor overdrivelse. Der er tale om bjerge på over 2000 meter, men landskabet er eleveret til 1500 meters høje, så ja, det er vel bjerge, men de syner ikke af meget, når man står midt i det.

På dette tidspunkt i vores tur tager vi dog alt, som minder om natur. Har man ikke været i Alperne eller Norge, så er det sikkert imponerende. For os er det et smukt sted, som giver en dejlig kontrast til det FLADE syden.

Line er ikke til at stoppe. Hun er vild med naturen (ligesom Henrik), og er rimmelig kæk - lige indtil et vildsvin skræmmer livet af hende.

Se flere billeder her: Big Bend fotogalleri

Tags: Texas

Comments

1

Det var under jeres afslappede , varme himmelstrøg man skulle være. Her er det ikke just spændende hverken vejrmæssigt eller arbejdsmæssigt: vores vigtigste mission er efterhånden GOP og man er lige ved at skulle stå til spanking, hvis noget er forkert.
I ser ud til at opleve lidt af hvert. Jeg bliver kun lidt misundelig!!! Fortsat god tur

  Marianne Vissing Feb 26, 2007 5:50 PM

2

Hey I to!

Felicia her - Jeg har netop fået linket til jeres side fra Malene. Hvor ser det pragtfuldt ud. Slet slet ikke misundelig. Lyder som en fantastisk tur - og sikke meget I stadig har til gode. Håber I får en fortsat super super tur.

KH'er
Felicia

  Felicia Mar 2, 2007 7:50 AM

3

Hej igen

Sidder netop med Malene i telefonen - jeg skal hilse... Hun kan ikke rigtig få "add your comments" til at virke. Så derfor denne hilsen fra Langelinie :-)

F.

  Felicia Mar 2, 2007 7:55 AM

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.