Existing Member?

My travel tales

Sand mellem foedderne paa Koh Chang

DENMARK | Thursday, 22 January 2009 | Views [306]

Cirklen er sluttet... vi er tilbage i Thailand, hvor vi startede og her slutter Pernilles tur ogsaa. Hun rejser hjem den 29. januar. Jeg faar saa to dage alene i millionbyen (dog lidt i selskab med Chris) og saa kommer Cathrine herned den 1. februar.

Vi er pt. paa Koh Chang taet paa Cambodias graense. Det er rart at faa sand mellem foedderne igen...paa den fede maade. Vi kom hertil igaar og regner med at vaere her til naeste onsdag, hvorefter vi tager til Bangkok. Paa Koh Chang vrimler det med danskere, der er saagar en dansk restaurant...lidt for meget af det gode. Og saa er der thaipiger med udenlandkse maend overalt. Vi har efterhaanden vaennet os til det men vaemmes alligevel ved synes hver gang, for det er lidt trist at se, saa mange der "slaeber rundt paa" en thaipige. Nogle gange er pigerne i saerlig gamle, det er maendene til gengaeld! Vi proever at se den anden vej!

Vi bor paa White Beach, og det er lidt pebret i forhold til hvad vi plejer at give, men det er til gengaeld ogsaa her, at stranden er bedst. 

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Denmark

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.