Existing Member?

My travel tales

5 dage paa Roskilde Festival

DENMARK | Monday, 2 February 2009 | Views [262]

Vi har boet 5 dage paa Bangkok's festgade nummer 1: Khao San Road. Vi kunne ligesaa godt have vaeret paa Roskilde Festival i DK, for naar man saadan render op og ned ad gaden, moeder man feststemte unge mennesker overalt, og man bliver guidet indenfor paa barene til staerke drinks og hoej musik. Vi har boet paa et hotel med vaerelse lige ud til gaden. Vi kunne ligesaa godt have sovet PAA gaden, for vi har maatte ligge oerer til festen 5 dage i traek nu. Nu kan vores oerer ikke klare mere, saa vi tager et nattog til Laos i aften.

Khao San er en gade for sig. Den har sin charme, fordi der altid er et leben uden lige, men naar man bor paa et vaerelse, der ligger lige ud til alrmen, saa er det lidt svaert at falde i soevn. Det til trods har vi dog formaaet at sove alle 5 naetter.

Pernille rejste hjem til Danmark igaar. Det var meget underligt at skulle sige farvel, da vi jo har vaeret igennem et hav af oplevelser sammen. Utroligt saa staerkt tiden gaar, naar man har det godt. Jeg fulgte hende ud i lufthavnen og det var da ogsaa maerkeligt at taenke paa, at det var 10 uger siden vi sidst stod derude. Tiden er virkelig floejet afsted paa de 10 uger.

Cathrine landede fra DK igaar med 1 1/2 kg lakridser og en bunke foedslesdagsbreve fra hele familien. Tusind tak for det!!! Vi har vaeret henne og koebe billet nu til nattoget til Laos nu. Jeg glaeder mig meget til at komme vaek fra storbyen og ud og se noget natur i stedet for. Vi regner med en uges tid i Laos. Den 12. februar flyver vi saa til Nepal Cathrine og jeg og det glaeder jeg mig ogsaa helt vildt. Der er stadig mange oplevelser forude, saa det er godt, jeg ikke er helt maettet for dem endnu, men naar de 4 maaneder er gaaet, tror jeg ogsaa at jeg glaeder mig til at komme hjem igen :-).

About karen_backpacking_in_asia


Where I've been

Photo Galleries

My trip journals



 

 

Travel Answers about Denmark

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.