Existing Member?

Irvine

Verjaardagen!

USA | Wednesday, 2 September 2009 | Views [675] | Comments [1]

Hallo allemaal!

Hoog tijd om weer eens wat van ons te laten horen. Vorige week en die week daarvoor hebben we de verjaardagen van Joel en Rebecca gehad. Groot feest; vooral voor Rebecca, want Joel weet er nog niets van uiteraard. Becs heeft echt zo naar beide verjaardagen toegeleefd! Op Joel's verjaardag hebben we verder niets speciaals gedaan. 

Voor Rebecca's verjaardag hadden we de avond van tevoren heel veel balonnen opgeblazen (het was nog lastig om dat geheim te houden, ze is die avond echt zo vaak uit bed gekomen!) en een deel bij haar bed gelegd en een deel in de woonkamer. Plus haar stoel versierd en slingers uiteraard. 

De volgende morgen toen ze wakker werd, zei ze: 'mama, er liggen allemaal ballonnen bij mijn bed'. Ze ging ook 'es in de woonkamer kijken en kwam helemaal opgetogen terug: 'mijn stoel is helemaal covered in flowers' (ze begint weer steeds meer engels te praten, nu met amerikaans accent) en 'papa, kom eens kijken wat ik in de living room gezien heb!'. 

Nou, het was helemaal geweldig, echt waar. We hadden haar kado (een fornuisje) via internet besteld, dus dat was een paar weken geleden al aangekomen via de post en vanaf die tijd was ze zo nieuwsgierig wat er nu in die doos zat. Allerlei gissingen hebben we samen gemaakt en ze wilde het liefst dat er een 'cookertje' inzat. Ze snapte ook zo goed dat Henk en ik wel mochten weten wat erin zat, maar zij niet! Dus toen op 25 augustus 's ochtends bleek dat er een fornuisje inzat, was ze de koning te rijk. Henk had vrij genomen, dus konden we 's ochtends met z'n allen even weg. We zijn naar een speelpark vlakbij geweest, waar ze in treintjes en draaimolens kon rijden. Goeiedag zeg, worden kleine kinderen soms nooit duizelig? Voor haar kon de pret niet op, maar wij zagen op een gegeven moment aardig groen. Na een snelle lunch in het park, hadden we haar feestje. Van tevoren had ze me al verschillende keren duidelijk verteld dat er niet meer dan vier kinderen mochten komen 'anders is het veel te veel'. Dus daar heb ik dan ook maar bij gehouden; ik was al gewaarschuwd voor huilende jarigen die hun feestje helemaal niet meer kunnen overzien. Het was echt beregezellig; we hebben ze eerst een poosje hier gehad en na de taart (die bruin moest zijn, met 'pink icing', dus ik heb braaf een chocoladetaart gemaakt en er roze glazuur op gespoten) zijn we met alle kids + aanwezige ouders naar het park gegaan, waar ze gespeeld en door het zand gerold hebben. Becs had echt een fantastische dag, en wij dus ook! Geeft wel een voldaan gevoel hoor als je zo'n leuke dag voor je kind kunt maken. Nou, hier komen de foto's:

zandman; het blijft leuk om deze foto's te maken!

Kadootje van zus - 'Joel is nog te klein, dus ik zal hem wel helpen met losmaken'

Papa en mama's kado

Boekje van tante Annelies

De taart! (die overigens gewoon een rozijnenbrood was....)

the young man himself (deze foto is een paar weken eerder gemaakt)

's Ochtends vroeg op Becca's verjaardag.

Kok in opleiding

in het treintje - niet echt berekend op lange Nederlanders

en in de waterfiets. Waar ze helemaal doorweekt uitkwamen, maar aangezien het ontzettend warm is, was ik eigenlijk jaloers op ze!

Samen met Thijs - z'n moeder wist dat Rebecca een keukentje kreeg, dus Thijs bracht eten mee.

De taart - het is niet helemaal duidelijk wie nou de kaarsjes uitgeblazen heeft....

... maar de smaak is raak!

Spelen met al het nieuwe speelgoed

Op weg naar het park - jullie camera is nog steeds in gebruik Annelies en Jankees!

Flink haren wassen 's avonds....

Nog iemand (x2) die er lol van heeft. Overigens klimt Joel sinds een week of 2 zonder problemen bovenop dit soort toestellen...

van al dat spelen krijg je trek! Op de achtergrond kun je Joel ook nog zien kruipen.

Dat was het wel weer. Bedankt voor alle kaarten en kadootjes die we over de post kregen; het is echt zo fijn om te weten dat jullie aan ons denken! En Rebecca vindt post ook wel zo geweldig!

Groets voor nu!

Tags: verjaardag

Comments

1

....

  eshuisfamily Sep 2, 2009 2:09 PM

About eshuisfamily


Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about USA

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.