Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 20-21: Illes paradisiaques, homenatge a Ko Samui... i arribada a Koh Tao!!

SPAIN | Thursday, 13 August 2009 | Views [1505] | Comments [1]

De bon mati agafi els trastos i cap a l'aeroport.. Els temps comence a tindre'l just, aixi que no podia estar mes dies a Camboia. Quasi sense adonar-me'n estava un altra vegada a l'aeroport de Bangkok, del que no havia de eixir, lo mal era que eren les 11 del mati.. i jo no tenia el vol cap a Ko Samui fins a les 3 i mitja! Aixi que, em vaig armar de un poc de paciencia.. i res, a esperar. Primer em vaig recorrer tot l'aeroport de costat a costat.. pero amb la motxilla a l'esquena com que no es que siga massa comode.. aixi que vaig anar a prendre'm un batut i a llegir un poc mentre feia temps.. la sort fou que al meu costat es senta una xica suissa, Angelina, que tambe anava a soles i que tenia un vol cap a les 4. Aixi que, com era inevitable, qualsevol tonteria  (no recorde el que) feu que ens possarem a xarrar i aixi ens contarem aventures i desventures d'aquest i d'altres viatges. Ella esta viatjant dos mesos, primer per Tailandia i ara anava cap Indonesia.. La veritat es que fou una sort, perque sense adonar-me'n pasaren quasi tres hores i es feu l'hora del cheking.
L'arribada a Ko Samui fou alucinant.. el paisatge ja era de per si expectacular, illots plens de palmeres per tot arreu i platgetes d'arena blanquisima... El avio baixava i baixava.. i sols es veia aigua.. tot era buscar l'illa i no es veia.. fou molt xulo perque resulta que la pista comenca practicament vora mar, aixi que pareix que vages a aterrar al aigua!!
Bo, el cas es que una vegada alli.. els pesats dels taxistes oferint els seus serveis, i al preguntar-los pels busos.. no te contesten!!! o et diuen que no hi ha!!! Evidentment, al final quasi em cabretge.. perque jo sabia que si que hi havia (ho diu la biblia-planet..jeje).. el cas que finalment un home m'ho digue i em vaig dirigir a la zona de platja mes gran, on hi ha molts hotelets. No fou facil trobar-ne un, perque molts estan plens, pero al final hi havia un perfecte per a mi per 2euros a uns 200 metres de la platja..jeje
El primer que vaig fer, un banyet amb una increible platja d'arena blanca i aigua transparent!! un lloc molt bonic, la veritat, una mini-bahia tota rodetjada de palmeres i barets on prendre un batut o un cocktel.. Despres a descansar.. i per la nit, un altra volteta.. i vaig decidir pegar-me un homenatge! No estava previst.. pero es que hi ha llagostes per tot arreu!!!! Les tens ahi, a la vista.. tu elegeixes la que vols, i te la cuinen en un moment.. al principi no volia.. per a aci es car, clar ( no per a Espanya).. pero veia una... un altra... un altra... i al final, era inevitable, vaig demanar una. Bo, roina el que es diu roina... no estava, per a que enganyar-vos..jeje vaig disfrutar com un xiquet. Media quasi dos pams!!! Ara, em vaig pegar tal farta que no vaig tindre ganes de res mes.. me'n vaig anar a gitar, encara que la veritat es que es una illa on, si tens ganes de festa, pots disfrutar motisim, ja que te un ambient fantastic.. molt turistic pero fantastic, la veritat.
Pero jo no tenia moltes ganes.. i m'apetia alcar-me prompte a vore amaneixer a la platgeta, aixi que avui,cap a les 5 i mitja sonava el despertador.. i jo, sense persar-ho molt, cap a dalt per a caminar els 200 m fins a la platgeta. M'he sentat alli, amb la camara (m'apetia fer algunes fotets i la veritat es que hi ha xules..) i he vist a poc a poc com es feia de dia maravillant-me de com anaven canviant els colors del cel..
Despres he descansat un poc.. i cap al ferry!!!! No volia parar-me molt, aixi que he decidit vindre avui a Ko Tao, el meu veritable desti de de platja. Dos horetes i pico de ferry amb unes precioses vistes i, per fi, cap a les 3 i mitja he arribat a Ko Tao!!!
La primera impressio.. illa increible, paradisiaca de les de la tele i eixes coses, una muntanyeta i tota plena de palmeres.. UNA PASSADA!!!!
Aci he quedat en la meua amiga Leyre, que duu vivint aci quasi un any.. aixi que he vingut directe a la platja de Chalok, que es on esta ella. L'illa esta a tope de gent, i m'ha costat prou trobar allotjament.. pero bo, al final hi havia (per 2 euros i mig) un bungalow amb vistes al mar per a mi!!!!!!jeje Que canya!! M'he tirat en un baret amb picina d'aigua salada, des d'on es veu tota la platgeta, a prendrem un batut bonissim de coco.. i he passat la vesprada relaxat, llegint.. Aco es un patiment, no us ho aconselle!!!!jajaja
Despres, per fi, he conseguit trobar a Leyre i ja us podeu imaginar.. de xarreta i xarreta..i xarreta!! M'he alegrat molt de vore-la!! M'ha presentat a la gent en qui treballa fent immersions i despres, clar, ens em possat a preparar el que fare dema, agafare una barqueta tot el dia que em dura a fer snorkeling per els millors llocs de l'illa.. diuen que inclus es poden vore taurons!!!!!!( pero que no fan res, jeje) A vore si tinc sort i en veig algun!!
Ara me'n vaig a sopar.. aci es fa de nit prompte i es sopa a l'hora de berenar...ja sabeu...
Vistas desde mi bungalow en Koh Tao!!!! jeje

Vistas desde mi bungalow en Koh Tao!!!! jeje

Tags: amanecer, bangkok, beach, dayangchi, koh samui, koh tao, sunshine, tailandia, thailand

Comments

1

Que tiemblen ls tiburones cuando te vean aparecer tan relajao!!!!!!
He dejado los libros que tenia pendientes para leerme estas memorias de viaje.
Suerte

  Cris Aug 14, 2009 7:54 PM

About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.