Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 22-23: Koh Tao: nadant amb taurons!!!!

SPAIN | Friday, 14 August 2009 | Views [1633]

Ahir, el primer plan era agafar un barquet de unes 20 persones i fer una ruta tot el dia fent snorkeling (veient peixets amb ulleres i tub) per diferents llocs de l'illa mentre li donavem tota la volta, ja que la veritat es que es prou xicoteta.. Aixi que, de mati em vaig alcar cap a les 8 per a agafar la furgoneta que em duria al port. Despres de agafar el material i preparar-nos, pujarem a la barca i ens dirigirem al primer lloc. La veritat es que estava ansios per tirar-me a l'aigua.. tot el mon parla de les meravelles que hi ha a aquestes aigues i jo tenia moooltes ganes de vore-les!! Aixi que  nomes arribarem, tots desesperats per tirar-nos quan abans millor.
Ja en l'aigua es alucinant. Comences a vore peixets de colors al teu voltant, hi ha tants que no saps cap on mirar!!!! Es tal qual ho veus en els documentals de la 2 sobre el fons mari... hi ha peixos a ratlles blanques i negres, uns grocs que sempre van en parella.. el parrot fish que es un dels mes cridaners amb colors blaus forforescents...peixos atigrats... hi ha peixos a les roques que agafen exactament el mateix color que aquestes.. hi ha negres.. taronges... uff!!! La veritat es que no saps cap on mirar!!!! Et capta l'atencio un... i al moment apareixen deu mes diferents i no saps en quin fixar-te.. a mes hi ha bancs de peixos que van tots junts i et pasen pel costat!!!!
A mes hi ha zones de coral, i es increible vore tots els colors que tenen, i com els peixos es van creuant per tot l'enramat com si foren carrers... o com es junten a menjar... o com algun es cabretja perque un altre va a menjar al mateix lloc i es posa a perseguir-lo... bo, no se molt be com explicar-ho, pero et quedes embobat mirant cap aci i cap alla. Podries estar hores i hores veient com es desenvolupa la vida alli!!!!
Aixo si... el plat fort no era tot aco... el plat fort ha sigut quan, dirigint-me cap a una zona on he vist un montonet de parrot-fish... de repent... ha aparegut un peix algo mes gran... bo... millor dit, prou mes gran!!!! Aquest tenia aleta en la part superior, i devia de medir mes o menys un metre i algo... i si, era un TAURO!!!!!!!
La veritat es que ni s'ha gitat, ha pasat tranquilament i ha continuat cami... pero ha sigut mooooolt impressionant!!! A mi se m'han accelerat les pulsacions "una miqueta".. pensant si es girava que collons feia... pero a passat de llarg. Leyre ja m'havia dit que hi ha alguns per l'illa, just per eixa zona... pero clar, penses que es molt dificil vore'ls... pero jo l'he vist!!! Quan ja ha pasat he eixit a la superficie i just a 5 metres hi havia una xica cridant... "He vist un taurooooo!!!!" jeje Els dos teniem la mateixa cara d'alucinats.
Poc despres em tornat a la barqueta... i ens hem dirigit a una zona no molt lluny d'aquesta primera... aci hi havia molt mes coral, i he estat divagant per un lloc i per un altre fins q he vist un peix taronja xulissim!!! L'he seguit un poc veient que feia... i de repent... DOS TAURONS IGUALS QUE EL D'ABANS PASANT A 2 METRES DE MI!!!!!!!!!!!!!
No us vaig a explicar el susto que m'he pegat perque no es necessari i a mes no ho faria be... pero us podeu imaginar! Petrificat i blanc (supose que estava blanc...) els he seguit en la mirada mentre ells dos no feien ni cas, tot hi ha que dir-ho... pero respecte si que dona, no us vaig a enganyar!! Despres ja eixia supercontent del que havia vist, emocionat i alucinat... estavem en la Shark Bay i havia tingut la sort de vore a 3 TAURONS!!!!
A la resta de l'illa pareix que no hi van, aixi que ja no ha sigut igual d'emocionant.. encara que el espectacle ha sigut el mateix, un mon de color entre corals i peixos que et deixa bocabadat..
Hem fet 5 parades en total... l'ultima a un grupet de dos illes, una molt xicoteta, que estan unides per un brac d'arena blanca, una preciositat, fins a les 6 o les 7 que puja el nivell i l'amaga fins l'endema.. Alli hem estat quasi dues hores.. pero hi havia massa turistes i ja estava un poc cansat, aixi que es el que menys he disfrutat.. Pero bo, contentissim, roig del increible sol que fa, pero no cremat perque m'he banyat amb camiseta i m'he possat crema, per una vegada he sigut responsable i no me l'he jugada, ja que he vist a moltiiisima gent cremada i dolorida, he tornat, directe a la dutxa i a relaxar-me...
He baixat al Dive Shop i alli he estat xarrant amb els que treballen amb Leyre.. un catala... un turk que es una risa, un tio encantador, un parell de xiques franceses...un parell d'anglesos que estan fent els cursos...en fi, una montonada de gent molt maja tota, la veritat. I alli hem quedat per a sopar i anar a una festa que hi havia a un local de la platja, el Babaloo. Sopar Thai intentant agafar les converses en angles, cosa que no em resulta facil, la veritat, ja que si em parla un puc possar tota la meua atencio.. preguntar-li el que no entenc... pero si hi ha 5 o 6 persones... uff!!! He de millorar el meu angles!!!
Pero be... sopar, cervesseta... hem anat a la festa a beure un poc i a ballar... i la veritat es que ens ho hem passat en gran. Aixo si.. cap a les 2 i mitja ha caigut una tromba d'aigua impressionant!!! pero la festa no s'ha parat, ni la musica tampoc, clar... aixi que hem continuat tots xopats... No se a quin hora he arribat... pero prou tard...jeje
Aixi que aquest mati estava un poc reventaet, la veritat, pero no m'he fet el remolo i m'he alcat per a tornar a anar a fer snorkeling... no tots els dies pots fer-ho!!!!!!
No us avorrire amb mes detalls, pero ha sigut tan fasciant com ahir... i ja poc mes, he tornat i a relaxar-me a la picineta mentre hem prenia un batut de coco... bo... i ha comencar a pensar que aco se m'acaba... que sense adonar-me'n no hem queda res de res... dema a migdia agafe el ferry-bus cap a Bangkok... i ja torne!!!!!!
Bo... no vull pensar-ho... 
Snorkelling en Koh Tao... despues de ver a los tiburones!!

Snorkelling en Koh Tao... despues de ver a los tiburones!!

Tags: coconut, fish, koh tao, sea, sharp, snorkelling, tailandia, taurons, thailand

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.