Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 15: Mati com a borregos al mercat flotant de Bangkok...i vesprada tranquila menjant bitxets!

THAILAND | Friday, 7 August 2009 | Views [478]

Avui hem decidit anar a vore un dels Mercats Flotant de Bangkok... bo, en realitat esta a 100km, pero aixo pareix que siga ahi al costat.. Decidirem anar amb un viatge organitzat per agencia, ja que el preu era bo i aixi no tenie que anar buscant busos. Aixi que a les 7 del mati estavem a la porta de la agencia per a eixir. Lo primer es que hem tingut que esperar quasi un hora per a fer cami... pero be, no pasa res. L'hora i mitja de mini-bus s'ha fet curta perque he anat dormint, la veritat...jeje El rotllo ha sigut que el temps estava massa ajustat, i sobretot que tot esta massa preparat per als rius de turistes que van diariament.

Nomes arribar, ens han pujat a una barqueta i hem fet un caminet per uns canals d'uns 10 min ,en el qual no es veia practicament res, per a dur-nos al mercat... i el conductor debia de tindre molta presa perque la barqueta pegava uns bots increibles!! Al arribar ens han juntat i ens han donat no arriba a hora i mitja per a estar per alli... i ens han dirigit a un altre lloc amb barquetes (aquestes no a motor ni incluides, clar) per a que ens passetjara pel mercat. Evidentment hem pujat... i no es que haja estat malament... pero bo, tampoc ha sigut res de l'altre mon. Les tendes donen al canal i les barques es van apropant a elles per si la gent vol comprar alguna cosa.. aixo si, el lloc dona per a fer moltes fotos, aixi que alguna m;eixira bona... espere.

Els turistes s'amontonen i espenten per pujar a la barqueta... les conductores d'aquestes ( quasi totes dones) no destaquen per la seua simpatia... mes be estan en tensio continua... supose perque guanyaran a comissio segons conseguisquen que la gent compre... total, que,encara que es interessant per a vore-ho, es massa circ.. A mes, despres de baixar de la barqueta, a penes hem tingut 20 min per a caminar un poc per alli, ja que el mini-bus eixia cap a Bangkok un altra vegada... aixi que hem begut alguna cosa, i poc mes... La veritat es que ha sigut un poc pobre...

A la una i poc estavem de tornada... i hem anat a relaxar-nos fent-nos un massatge..jeje Jo l'he demanat de peus i esquena, i ha sigut una passada!! Com no, m'ha tocat la dona grandota i major que pareixia la jefa... i ha comencat en els peus  que me'ls ha deixat com a nous, encara que apretant en els punts de reflexologia, en algun m'ha fet mal.. pero la canya ha sigut quan ha passat a l'esquena. Despres de uns minuts amb les mans ha comencat a fer-me "claus de judo"... passetjar per damunt de mi... estirar-me cames i bracos... en fi, que m'ha pegat una pallissa espectacular!!! Pero la veritat es que l'ha fet molt be, he eixit molt content. Aixo si, despres el descans era necessari, aixi que cadascu a la seua habitacio a descansar.

Per la vesprada, ja amb menys caloreta, hem tornat a quedar i hem estat, primer donant una volta per un gran mercat que pareixia un rastre... i despres per Khao Shan, on hem sopat picant de les tendes. Alli, hem vist un puesto de "bitxets torrats".. i gent comprant-ne i menjant-ne... aixi que he convencut a Laura per a que els provarem... i ens hem fet uns cuquets blancs picants i uns grillets torrats que no sabien a res...jeje Si... ens ho hem pensat... pero no massa! A mes, estavem parlant amb unes catalanes que havien arribat unes hores abans... i les hem convidat...jajaja De les quatre tres s'han atrevit a provar-ho!!

   

Roins no estaven... pero no es que siguen precisament una delicia!

Despres, clar esta, hem sopat alguna cosa per a llevar-nos el regust i eixes coses...ejem... 

Hem anat a prendre'ns una... pero estavem reventats d'aquestos tres dies sense parar, aixi que hem arreplegat trastos i ens hem despedit, ja que avui era l'ultim dia Laura a Tailandia, dema de mati se'n torna cap a Valencia.. Aixi que despres d'uns dies en companyia torne a estar a soles... El plan es eixir dema cap a Siem Riep (Camboia) per a visitar la ansiada Angkor.. aixo si, he de fer-ho per terra, ja que en avio es un autentic abus, aixi que dema tinc un dia divertit de viatge... primer cap a la frontera, despres passar-la... despres lidiar amb els taxistes de frontera que sempre son uns cabrons... i arribar a Siem Riep... ejem... vorem com va la cosa!! Aixi que me'n vaig de cap al llit!!  

Visita tipica al mercat flotant de Bangkok

Visita tipica al mercat flotant de Bangkok

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.