Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 7: Un poquet de festa i vesprada de xarreta amb un monjo a Chiang Mai

THAILAND | Saturday, 1 August 2009 | Views [574]

Primer dia que isc un poc de festa.. Pai es un lloc perfecte per a escoltar musica en directe mentre prens unes cervesetes, i ahir no va ser menys. Ani a sopar a un lloc prou concurrit, menjar Thai clar, un plat amb pollastre i les tipiques salses amb curry (en aquest cas curry roig), acompanyades d'arros clar, i algo picant...mmm... que bo! Alli vaig coneixer a una parella britanica que estaven en els seus ultims deu dies de viatge... un viatge de 10 mesos al voltant del mon!!!!! Si... ja es podeu imaginar... l'enveja em corria per tot el cos...jeje Estiguerem xarrant una bona estona i despres ens prenguerem una cervesa junts... una gent molt maca. Pero estaven cansats i se n'anaren a dormir... aixi que jo vaig anar al Edible Jazz, un baret amb una tarima de fusta, taules baixes amb coixins per a sentar-se en terra, ambient "hipilongo" i una xica acompanyada d'un guitarrista, curtit en mil batalles, que cantava de maravella. Alli, entre birra i birra em posi a xarrar amb un xic de Valencia, un parell de xiques, una de Xile i Canada.. i un grup de belgues desmadrats... La nit fou entretinguda, i quan acaba de cantar la xica decidirem tots continuar la festa un poc mes i anar a ballar a un local de rock dur on un tailandes, amb perilla i el cabell negre per la cintura, tocava cancons de Hendrix, ACDC, Metallica... amb una guitarra de COLOR ROSA amb un dibuix de "Hello Kitty"!!! ESPECTACULAR!!! jeje La veritat es que estigue be, (no per com cantava, ja que el seu angles no es que estiguera molt pulit!!! cantava com quan els espanyols cantem en angles.. nomes diguem be la primera frase, la resta amb un idioma inventat!!) pero el cas es que se'ns feren quasi les 4... i avui pretenia agafar un bus a Chiang Mai a les 8! si si...s'ho imagineu be... no l'he agafat. I arribava al de les 10 de miracle, sense desdejunar i corrent...

El bus cap a C.M. dura quasi 4 hores.. aixi que m'ho he pres en calma. Al principi es una pasada, precios, pero al cap de mig hora estas fins el nasos de curves de 180 graus.. el cami es famos perque te 762 corves!!!! De fet, la cervesa de la nit d'abans quasi decidix tornar...ejem... pero no, menys mal!

Pero be, per fi he arribat al meu desti. Despres d'estar en alta muntanya uns dies, entrar en una ciutat gran plena de cotxes m'ha donat sensacio de fastic, estava tan be als poblets!! m'he dirigit a l'hotel, he deixat els trastos i he anat a donar una volteta. Pretenia vore el centre historic i he pensat en comencar la ruta per un gran temple, el Chiang Man Wat... i d'alli ja no he eixit.

Als deu minuts d'estar alli, tres monjos se m'han apropat a saludar-me, i al saber que anava sol, un, molt amablement, s'ha oferit a fer-me de guia.. aixi que m'ha explicat els tres edificis del temple, la seua historia, ja que es el primer temple construit de la ciutat, i eixes coses.. despres hem pasat a xarrar de tot un poc, ja sabeu, familia, parella, lloc on vius, treball, la grip del porc... en fi, que ens hem sentat a un banc i tota la vesprada de xarreta mentre menjavem una fruita molt dolca pareguda al raim que no se que es.. Despres s'ha oferit a ensenyar-me la part on viuen ells, la seua habitacio (amb prou mes comoditats del que pensava que tindria), on mengen.. ha sigut molt interessant, la veritat. Aixo si, quin palique que tenia!!! Debia estar prou avorrit, perque no hi havia manera de que deixara de xarrar!!!jeje

Pero bo, finalment, he pogut eixir viu d'alli, ja tard, i he tornat cap a l'hotel, ja que era quasi de nit i volia dutxar-me abans d'anar a sopar i donar una volta per el mercat nocturn, una autentica locura de tendetes de souvenirs, roba,antiguetats... i tot el que pugueu imaginar! Llastima que encara em falte tant de viatge, perque es un bon lloc per a comprar cosetes... pero tot el que compre he de carregar-ho... aixi que crec que m'esperare.

El pla per a dema es molt interessant, isc amb un grup a fer un trekking de dos dies per la selva, pujar a un elefant i un passetget en barca de bambu (ells diuen rafting, pero pel que tinc entes, tens que anar remant per a que la barqueta no es pare...). El que mes il.lusio em fa es el trekking... espere que no em defraude.

De xarreta amb el monjo...

De xarreta amb el monjo...

Add your comments

(If you have a travel question, get your Answers here)

In order to avoid spam on these blogs, please enter the code you see in the image. Comments identified as spam will be deleted.


About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.