Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 6: Dia de motet per Pai, poble hippie de Tailandia

THAILAND | Tuesday, 28 July 2009 | Views [624]

Pai es un xicotet poble del nord amb un ambient especial.. esta ple d'artistes i gent bohemia i hippie, i aixo es respira pels carrers nomes arribar. Dona gust passetjar per la nit amb els carrers plens de puestos de menjar de carrer, venedors ambulants, algun que altre music, bars de copes amb musica en directe... bo, no es el que et pots esperar trobar-te en Tailandia pero es un lloc agradable. Jo ahir em vaig prendre una cervesseta en un lloc de jazz a prop del hostel i vaig estar superagust..

Avui, no he matinejat massa tampoc, m'he alcat cap a les 9 i he anat a llogar una motet, ja que aci no hi ha massa coses en concret per a vore, pero es un lloc perfecte per a perdre's pels voltants, pels poblets, buscant cascades, disfrutant de les muntanyes i la selva que ho envolta tot... aixi que m'he fet amb una de 100cc i he anat a desdejunar, abans de fer cami.

He estat tot el dia damunt la motet, que a respost de maravella i he vist tres cascades no massa grans pero boniquetes.. he visitat un parell de poblets de muntanya de les etnies shan i lisu, encara que la veritat es que estan en un estat prou lamentable, plens de brutea per tots els llocs i amb moltes cases que pareixen mes xaboles que altra cosa.. Despres he decidit allunyar-me un poc mes de Pai, aixi que he agafat carretera... i a la mig hora, i despres d'uns quants encreuaments no tenia ni idea de on estava... si... m'he perdut un poc... pero bo, tampoc a sigut massa problematic.. aixo si, el primer que li he preguntat s'ha quedat igual, no entenia res de res.. li preguntava per Pai i al senyalar-li una direccio em somreia i deia que si... i al senyalar-li la direccio oposada tambe somreia i tambe deia que si... aixi que he continuat i he tornat a preguntar fins que m'ho han aclarit. A mig cami, he vist uns xiquets jugant en el que pareixia un col.legi, aixi que m'he parat i he entrat un poc. Els xiquets m'han estat saludant i la professora ha eixit a saludar-me i preguntar-me d'on era i eixes coses, i al dir-li que era tambe profe m'ha convidat a entrar i m'ha fet una visita guiada pel cole. Ha sigut interessant, i la veritat es que este cole no estava gens malament. Alguns xiquets es reien i em provocaven... aixi que m'he quedat jugant amb ells un ratet abans d'anar-me'n.

La resta de la tornada he patit un poc perque... no em quedava gasolina!!!! He arribat a fer 10 min de baixada amb el motor apagat perque veia que me quedava tirat... pero bo, avui no era dia de patir i, de miracle, he aplegat a una gasolinera a l'entrada del poble..

Ja en Pai, comenca a viures l'ambientet nocturn que caracteritza el poble.. aixi que vaig a sopar alguna cosa i a buscar un baret amb musica en directe mentre em prenc una cervesseta avui tambe... i dema prompte, autobus cap a Chiang Mai..     

Amb la motet...

Amb la motet...

Tags: thailand pai dayangchi hippie tailandia moto

About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.