Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 3: Maravelles a Sukhothai.. un dia fantastic!

THAILAND | Saturday, 25 July 2009 | Views [541]

Alguna vegda us han dit que us poseu crema protectora si aneu a pasar el dia sencer al camp?? Bo... jo ho he oblidat, de fet no he dut la crema... i crec que ho vaig a pagar! Tinc la cara i els bracos calentets... pero bo, el dia ha sigut fantastic aixi que comence..

He dormit de luxe i m'he alcat relativament prompte.. a les 8 estava desdejunant.. despres he agafat un bus de linea (sawngtaew)per 20 baths i m'ha dut a la Old City de Sukhothai, a uns 14km..

Alli he llogat una bici i despres cap a l'entrada.. les ruines son fantastiques, et deixen bocabadat. A mes s'entra per un dels llocs mes espectaculars (Wat Mahathat), aixi que ja nomes entrar m'he tirat un hora en les primeres ruines. Es un poc tonto descriure-les, aixo es per a vore-ho... aixi que sols dire que es una passada. Al ser lo primer que veig, tampoc tinc possibilitats de comparar-ho en el que vindra aixi que...

Aixo si.. el calor ja comencava a apretar, i de valent! Era quasi com a Xina, suant a l'ombra i sense caminar! Pero bo, al anar en bici per tots els llocs (son mes de 5km quadrats)pareixia que no feia tanta calor..

Els budes, llacs, chedis... es succedeixen en una zona verda quasi selvatica que es disfruta nomes pel simple fet de passetjar-la. A migdia ha caigut una tromba d'aigua impressionant de la que m'he salvat de miracle) i alli he xarrat en una xica rusa amb la que despres he anat a visitar alguns temples..(aco per a que veieu que no vaig a estar un mes d'autista...jeje) bo, mes que parlar jo la he escoltat.. perque s'ha passat quasi hora i mitja xarrant i xarrant..jeje pero bo, en un moment donat me'n he anat un altra vegada a soles i he anat a dos llocs fantastics. El primer un temple en una colineta de 200 metres que hi havia que pujar per unes escales de pissarra precioses (aco em recordava a una colina que pujarem Diana i jo a Xina en la que ella quasi es mor de l;esforc..pero esta era mes suau). Des d'alli es veia tota la vall, unes vistes precioses de les que he disfrutat tranquilament. El segon lloc es, sense dubte, un dels mes importants, un Buda blanc sentat d'uns 15 metres d'altura que et talla la respiracio. Esta com encaixat entre quatre parets, aixi que fins que no estas dins quasi no el veus, i impressiona molt mes..

I bo, despres.. en tal de anar-me'n, eren les 6 i he decidit donar una volta per una especie de poblat amb unes casetes de fusta molt humilds, totes en alt, segurament per a l'epoca de pluges fortes.. m'he clavat pels carrerons i la gent em saludava supercontenta.. aixi que, vista la bona disposicio del barri, quan he vist a dos xiquets jugant amb pedres he parat i m'he posat a jugar amb ells.. la comunicacio ha sigut complicada, si, pero bo, els he fet riure en dos o tres tonteries i ha sigut suficient per a perdre la vergonya. D'angles res de res, ni ells ni els adults, aixi que amb la guia he intentat dir-los alguna cosa pero no m'entenien.. aixi que un adult ha vingut a ajudar (prometia al dir-me Hello!... pero ahi s'ha acabat el seu angles...) i bo, amb somriures i gracietes per aci i per alla m'han acabat convidant, primer a wiski thailandes (buff!! 63 graus possava!!!) al qual no he pogut negar-me. M'he pres un xupito..que encara note!!! i despres, fent fotos per alli, jugant en els xiquets, rient-nos..m'han tret un plat de un revolicat d'ou, ceba, tomata...i unes quantes coses superpicants que no se que eren.. com es normal, quan et conviden no et pots negar, aixi que m'ho he menjat quasi tot..i estava bo! espere no notar-ho aquesta nit..ejem...

M'han dit inclus que em quedara a dormir..pero bo, ho he rebutjat amablement i, al final, quan es feia de nit, he fet cami cap a l'hostel..

Ara, ja dutxaet, pense, amb un somriure d'orella a orella, en el dia d'avui, ha sigut ben boniquet, dels dies que he vingut a buscar... i me'n vaig a sopar alguna cosa.. que tinc molta fam!!!

No se encara si agafare un bus nocturne avui.. o me'n anire dema de mati.. ara m'ho pensare, pero la meua estancia a Sukhothai ha acabat...continua cap al nord. 

Visitant Sukothai

Visitant Sukothai

About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.