Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 1- 2: Per fi he arribat.. a Sukhothai

THAILAND | Friday, 24 July 2009 | Views [479] | Comments [1]

Bo, no puc dir que ha sigut un passeig... s'ha fet un peliu mes llarg... pero be, molt be.

La ruta Valencia-Barna-El Caire-Bangkok-Sukhothai han sigut en total 32 horetes, entre unes coses i altres, pero com les esperes no han sigut llargues no s'ha fet insuportable.. De fet em vaig alegrar de arribar a el Caire i poder dir unes parauletes en arab (i quan dic unes parauletes em referisc a poques... PERQUE SE M'HA OBLIDAT QUASI TOT!!!!!)

La sort fou que al avio llarg no vaig tindre a ningu al costat i vaig poder dormir mes ample i inclus el menjar era acceptable!

Aixi que aquesta vesprada he arribat per fi a Sukhothai, per cert amb un avio que pareixia una cafetera!! Estava caiguent un aigua de por..aixi, per a saludar i eixes coses.. pero ha parat prompte. He vist poc, pero la zona es increiblement verda i ja he vist les primeres estampes amb autoctons amb bicicleta.. gorrets.. puestos de menjar al carrer (he probat una cosa dolca pero no se que era...jeje).. he visitat un temple precios pero que ni esta en la guia..i poc mes.

Dema visitare el que he vingut a vore, unes ruines Patrimoni de la Humanitat i si puc agafare un bus per la vesprda per anant fent cami..

La veritat es que note el agotament ara que m'he parat, aixi que vaig a vore si menge alguna cosa per a sopar.. i crec que directe al llit per a agafar-ho dema amb forca..

Comencant el viatge

Comencant el viatge

Tags: tailandia thailand dayangchi sukhothai avio asia

Comments

1

Que envidia!!!!
Y yo aquí, preparando 300 puntitos de cruz para ver si nos sale un cuadro bonito para el año que viene.

Cuidate y disfruta mogollón

  Cris Jul 25, 2009 8:01 PM

About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Thailand

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.