Existing Member?

Seguint els passos d'Ulises Aquest diari no te més intenció que la de seguir el recorregut i els descobriments de llocs i gents al llarg dels meus viatges, contant eixes grans i també les xicotetes coses que fan que per a mi un viatge siga un moment màgic..

Dia 0: Tot a punt...m'oblidaré alguna cosa??

SPAIN | Thursday, 23 July 2009 | Views [391]

Tot preparat, tot a punt... és tard i vaig a gitar-me. En unes hores comence el viatge, isc de casa i agafe el tren direcció Barcelona, el primer paset fins arribar a Tailandia.

Tinc certs nervis al cos, l'excitació típica dels moments abans d'iniciar un viatge,pensant si ho tinc tot... si no he oblidat alguna cosa important... si he mirat bé els horaris d'avió... Un viatge que fem a soles, la meua motxilla i jo.. el viatge més llarg fins el moment sense companyia. No m'importa, va a anar be, vaig a disfrutar com un xiquet.. encara que pense un poc en que em trobaré.. en com gestionaré els moments de solitud... segur que trobaré molta gent, però en realitat ara en dona el mateix, no m'importa pasar temps a soles.

Es tard, demà tindré son però ara no en tinc. de totes maneres vaig a intentar dormir ja... tinc ganes de despertar-me ja!!!!! 

 

About dayangchi

En mig del trekking

Follow Me

Where I've been

Photo Galleries

My trip journals


See all my tags 


 

 

Travel Answers about Spain

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.