Existing Member?

Iso Matka

Viikonloppu Brisbanessa

AUSTRALIA | Tuesday, 20 February 2007 | Views [771] | Comments [1]

20.2.2007 Toowoomba

Vihdoinkin meilla on jotain kerrottavaakin, kaytiin nimittain Brisbanessa viikonloppuretkella. Lauantaina ajeltiin suoraan Pasin (kummisedan siskonpoika, terveisia vaan Ilkalle ja Leenalle..) ja Julien luokse. He lupasivat auttaa meita Brisbanen tehtavan suorituksessa, ja sielta lahdettiinkin pian kaupungille etsimaan sopivia suorituspaikkoja. Samalla tietenkin juhlistettiin myos Heikin syntymapaivaa. Tehtavan suorituksesta kerrotaan enemman erillisessa jutussa...

Kaveltiin Brisbane-joen varrella ja maisemat olivat komeat kun korkeissa rakennuksissa oli hienot valaistukset. Vierailtiin pubeissa ja kaytiin katsomassa paikallinen "nahtavyys" Fortitude Valley, joka on iso baarialue, ja ihan taynna ihmisia. Yokerhoihin oli kilometrin jonot, joten pysyteltiin pubi-linjalla.

Sunnuntaina otettiin Brisbanen kartta mukaan, ja lahdettiin seikkailemaan autolla kaupungin lapi keskustan toiselle puolelle, jossa oli tarkoitus nahda kavereita. Jen, Chloe ja Zanda olivat meidan tyokavereita Cairnsissa, siella italialaisessa ravintolassa. Sattumalta Jen oli juuri talla viikolla lomalla Brisbanessa, joten oli tosi mukava nahda taas! Chloe ja Zanda taas muuttivat Brisbaneen opiskelemaan, joten kaytiin kylassa.

Maanantaina kaytiin viela Brisbane-joen varrella olevassa Lone Pine Koala Sanctuaryssa, jossa asustelee 130 koalaa ja muitakin karvaisia kavereita. Olishan se kiva olla koala, saisi nukkua 18-20 tuntia vuorokaudessa jossain oksanmutkassa, ja loppuaika mutustaa eukalyptuspuun lehtia. Oli kylla juuri niin ihania karvakorvia kuin oltiin kuviteltukin, ja paastiin rapsuttamaankin. Koalan kanssa olisi paassyt kuvaankin, mutta siita lystista olisi sitten pitanyt maksaa aika paljon, joten jatettiin valiin. Nahtiin myos vompatteja, lintuja, kenguruja, liskoja ja farmielaimia. Ihan mukava paikka.

Koalan taputuksen jalkeen pitikin sitten palata takaisin arkeen ja tanne Toowoombaan, tyot jatkui taas illalla samaan malliin. Mutta nyt on enaa vajaa kolme viikkoa jaljella, ja se ei ole paljoa!

Niin ja lukekaa myos juttu meidan tehtavan suorituksesta. Ainakin meilla oli hauskaa :)

Tags: Sightseeing

Comments

1

Onneva! Sorry, sen paljon lupaamani mailin yritan laittaa heti kun kerkean. Taalla on vahan orvot kirjastot-vain tunti/puol nettia per paiva. Tarviis ainaski sen viis. :)

Mutta postia ootellessa kattokkee ozsaul

  Sauli Mar 3, 2007 1:22 PM

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.