Existing Member?

Iso Matka

Quume

AUSTRALIA | Sunday, 28 January 2007 | Views [651]

28.1.2007 Toowoomba

Taas on yksi viikko vierahtanyt, ja viela kuusi viikkoa toita teurastamolla jaljella. Aika menee taalla nopeasti, kun ei ehdi tehda mitaan muuta kuin nukkua, syoda ja kayda toissa. Tosin otettiin salikortit kuukaudeksi, joten siella ehdittiin talla viikolla kayda reenailemassa pari kertaa.

Meidan piti tuota tyota varten ottaa Q-fever rokote, ja siita sain (Suvi) sitten kuumeen. Onneksi se ei kestanyt paria paivaa pitempaan, taalla on nimittain aika ikava sairastaa kun on niin kuuma.

Toissapaivana eli 26.1. oli Australia-paiva, jonka merkitys on edelleen mysteeri. Kaikilla on silloin vapaapaiva, ja kovasti on juhlia ympari maata, mutta kun on paikallisilta kyselty, etta mista juhla on saanut alkunsa, niin kukaan ei oikein tieda. Omituista...

Tanaan kaytiin vahan kavelemassa Picnic Pointilla, joka on iso puistoalue tuolla "jyrkanteen" reunalla. Toowoomba nimittain sijaitsee Great Dividing Rangen reunalla. Se on vuorijono joka ulottuu itarannikon suuntaisesti pohjoisesta Queenslandista ihan etelaan asti. Eli hienot on nakoalat alas laaksoon, laitanpa pari kuvaa siita tuonne valokuva-albumiin (Brisbane). Niin ja vihdoinkin saatiin teetettya kuvat vedenkestavasta kamerasta joka on lojunut auton takapenkilla jo ties kuinka kauan. Siina on kuvia Cairnsista ja Whitsundayn sukellusreissulta.

Tags: Work

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.