Existing Member?

Iso Matka

Suomijengi taas koossa

AUSTRALIA | Friday, 10 November 2006 | Views [541]

10.11.2006 Cairns

Aika taalla Cairnsissa alkaa olla lopuillaan, ja toita tehdaan tama viimeinenkin viikonloppu. Maanantaina sitten pakataan kamppeet autoon ja lahdetaan eteenpain.

Minnakin tuli takaisin Australiaan, ja huristeli Darwinista tanne Cairnsiin 2,5 paivassa, eli aikamoista vauhtia. Meilla meni viisi paivaa. Keskiviikkona juhlistettiin Minnan saapumista, ja tehtiin meidan italialaisen emannan opastuksella perunagnocchia, eli pastaa. Hyvaa oli ja mahat saatiin tayteen. Sitten kaytiin katsastamassa Cairnsin yoelamaa parin muun suomalaisen kanssa, jotka oltiin tavattu aikaisemmin talla viikolla. Sanna ja JP ovat vasta saapuneet tanne, ja saavat meidan tyopaikat kun lopetetaan.

Taalla on joka paiva edellista kuumempi, ja tana aamuna tosiaankin ahdisti laittaa pitkat mustat housut jalkaan kun lahdin toihin. Kuumuus ja kosteus alkaa olla samaa luokkaa kuin Kaakkois-aasiassa. Nyt on taivaalla muutamia tummia pilvia, ja oikein toivotaan etta sataisi, se vahan raikastaisi ilmaa.

Tasta siis matka jatkuu ensin maanantaina Cape Tribulationiin ja Daintreen kansallispuistoon, jotka ovat taalta vahan pohjoiseen. Sitten ajellaan Townsvilleen, jossa kaydaan todennakoisesti Magnetic islandilla, jossa pitaisi nahda mm. koaloita. Sielta ei olekaan enaa pitkasti Boweniin, jossa tomaatit jo odottelevat poimimista.

Tags: Friends

 

 

Travel Answers about Australia

Do you have a travel question? Ask other World Nomads.